Πώς ορίζουν οι γυναίκες το καλό σεξ


Μπορεί να σε αγχώνει ωστόσο διαχειρίσου το γιατί είναι πέρα για πέρα αληθινό: Το πόσο καλός είσαι στο σεξ εξαρτάται κάθετα και οριζόντια από το κατά πόσον θες και μπορείς να ικανοποιήσεις την παρτενέρ σου. Μόνο έτσι. Ούτε μεγάλα μεγέθη αλλά και ούτε θεληματικά πηγούνια περνάνε εδώ. Αν θες λοιπόν να ξέρεις ποια είναι τα standards της και δεν θέλεις να την υποβάλλεις σε εκπτώσεις ή σε συμβιβασμούς ή να σε σκέφτεται ερωτικά ως κάτι «χλιαρό», λάβε υπόψιν σου πώς είναι το καλό σεξ στο μυαλό της.

Όχι ως κάτι βιαστικό

Μπορεί εσύ να είσαι διακόπτης με πόδια και ν’ «ανάβεις» απευθείας κατά «το γοργόν και χάριν έχει», ωστόσο οι γυναίκες λειτουργούν σαν dimmer, σα να λέμε «σπεύδε βραδέως». Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι αγαπητέ, όποιος βιάζεται σκοντάφτει και μετά από τόσα γνωμικά δύσκολο να μην έχεις καταλάβει τι ακριβώς εννοούμε: Προκαταρκτικά φίλε μου. Ετοίμασε το έδαφος όσο πιο νωρίς μπορείς. Πρώτα απ’ όλα παίξε με το μυαλό της και μετά με όλα τα υπόλοιπα. Οι γυναίκες είναι πολύ υπέρ της προθέρμανσης. Κάν’ το κι εσύ ώστε ν’ αποφύγεις τους όποιους…τραυματισμούς.

Χαλαρά και οικεία

Πρόσφατη έρευνα εξ Ολλανδίας ορμώμενη υποστηρίζει πως το «κλειδί» για τον ερεθισμό μιας γυναίκας είναι η απομάκρυνση του άγχους και η επίτευξη χαλαρότητας. Δεν περιμέναμε τους Ολλανδούς βέβαια να μας πουν τελευταία στιγμή πως μια γυναίκα που δεν αισθάνεται οικειότητα είναι μια γυναίκα που δεν φτάνει σε οργασμό. Γιατί αυτό; Γιατί άπαξ και το κομμάτι του εγκεφάλου της που ευθύνεται για αισθήματα φόβου, άγχους και λοιπών τέτοιων αισθημάτων επιβραδύνει, η διέγερση πυροδοτείται. Ο άνδρας λοιπόν που θα κάνει ό,τι μπορεί για να τη χαλαρώσει, είναι το μέσο της για το καλό σεξ. Και πώς χαλαρώνει μια γυναίκα; Χιούμορ, λίγο αλκοόλ, μασάζ. Μ’ αυτή τη σειρά.

Το custom made

Ναι, αυτό που είναι στα μέτρα της. Γιατί ok, κάποια πράγματα ισχύουν γενικώς, αλλά δεν είμαστε και βιοτεχνία φασόν. Άλλες θέλουν πολλά φιλιά, άλλες δεν θέλουν καθόλου (δύσκολο), άλλες τρελαίνονται για στοματικό, άλλες όχι. Το καλό σεξ είναι εκείνο στο οποίο οι ιδιαίτερες προτιμήσεις του καθενός γίνονται αντιληπτές εκατέρωθεν και ιδανικά αλληλοσυμπληρώνονται ή ταυτίζονται και πάνω απ’ όλα ικανοποιούνται.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!