Πώς να κάνεις το αγόρι σου να σε ερωτευτεί ακόμη περισσότερο!


Οι πιο πολλές βάζουμε τα δυνατά σας μέχρι να κατακτήσουμε ένα αγόρι και μετά από μερικούς μήνες ή χρόνια σχέσης, αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους.

Εμείς όμως είμαστε εδώ για εσένα και όχι μόνο για να σώσουμε την σχέση σου, αλλά και για κάνουμε το αγόρι σου να δαγκώσει την… λαμαρίνα μαζί σου, ακόμη πιο δυνατά!

Δώστε σημασία στο χόμπι του

Τα ζευγάρια αρχίζουν να απομονώνονται, όταν η υπερβολική οικειότητα δώσει άδεια στην αδιαφορία. Δείξε ενδιαφέρον όταν σου μιλήσει για κάτι που ενθουσιάζει, ακόμα κι αν είναι το καινούργιο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του ή τα applications του νέου του κινητού. Θα νιώσει έκπληξη και μεγάλη!

Μαγείρεψε

Ο έρωτας περνάει απο το στομάχι και έχουν δίκιο! Οι άντρες γουστάρουν τρελά τις γυναίκες που ξέρουν να μαγειρεύουν, όχι μόνο επειδή είναι… δούλες και κυρές αλλά και για πρακτικούς λόγους!

Ντου στο κρεβάτι!

Όταν το σεξ γίνεται πάντα με τον ίδιο ακριβό τρόπο και τις ίδιες κινήσεις, όπως ας πούμε απλώνει κανείς τα ρούχα, υπάρχει ένα πρόβλημα. Ανανεώσε το ρεπερτόριό σας παίρνοντας ιδέες από την πλούσια πηγή που λέγεται ίντερνετ και ξαφνιάστε τον ευχάριστα.

Πρότεινε εκδρομή

Υπάρχουν ζευγάρια που παραμένουν μαζί επειδή κάνουν ωραίες εκδρομές. Δεν ακούγεται ειδυλλιακό και παραμυθένιο, αν όμως λειτουργεί, γιατί όχι;

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: thatslife.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!