Πώς να βρεις αυτόν που ερωτεύτηκες αλλά δεν συστηθήκατε


Σε όλες μας έχει τύχει να πετύχουμε τον «τέλειο» άντρα και να χαθεί μέσα σε μια στιγμή

Είναι Σάββατο βράδυ, έχω φορέσει το αγαπημένο μου μαύρο φόρεμα και τα ψηλά μου τακούνια και η διάθεση μου είναι στα καλύτερα της! Βάζω βιαστικά το κόκκινο κραγιόν μου στον καθρέφτη πριν βγω από την εξώπορτα. Φτάνω στο κλαμπ που έχω δώσει ραντεβού με τις φίλες μου, όπου και με περιμένουν, ένα ακόμα τέλειο Σαββατόβραδο, πολλά υποσχόμενο, πρόκειται να ξεκινήσει! Μετά από δύο ποτά και αρκετό χορό με τις φίλες μου, η άκρη του ματιού μου «πιάνει» στην άλλη άκρη του μπαρ κάποιον να με κοιτάει έντονα, αρχικά ξαφνιάζομαι και γυρίζω από την άλλη, εκείνος επιμένει όμως. Όταν αποφασίζω να μην ντραπώ και να κοιτάξω προς τη μεριά του, εκείνος έχει ήδη γυρίσει το κεφάλι του.

Δεν χάνω την ελπίδα μου, θα «πέσω» πάνω του κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της βραδιάς, σκέφτομαι, ενώ οι φίλες μου με καθησυχάζουν πως σίγουρα θα τον «πετύχω». Η ύπουλη μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για εμένα και τον κεραυνοβόλο μου έρωτα. Αφού τον έχω χάσει αρκετή ώρα από το οπτικό μου πεδίο συνειδητοποιώ πως έχει φύγει! Αφού κοιτάζω καλά, και βάζω και τις φίλες μου να κοιτάξουν για να βεβαιωθώ πως έχει φύγει, απογοητεύομαι πλήρως. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχεται ο «σωτήρας» της κατάστασης, ή αλλιώς Badoo. Το μεγαλύτερο dating app με 375 εκατομμύρια χρήστες, κάνει το να βρεις τον κεραυνοβόλο τυχαίο σου έρωτα πιο εύκολο από ποτέ!

Εάν βρίσκεσαι σε ένα μέρος με πολύ κόσμο μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία του Badoo η οποία σου επιτρέπει να δεις μία λίστα με τους χρήστες οι οποίοι βρίσκονται κοντά σου! Εάν το crush σου είναι online μπορείς να αρχίσες να μιλάς απευθείας ενώ μπορείς να δεις εάν έχετε κοινούς γνωστούς αλλά και τις φωτογραφίες από το feed του στο Instagram.

Μία άλλη πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργία του Badoo με την οποία μπορείς να «παίξεις» είναι το “Lookalikes”, το οποίο σου επιτρέπει να βρεις άτομα τα οποία μοιάζουν στον αγαπημένο σου celebrity ή όποιον άλλον επιλέξεις!

Κάτι που πραγματικά θα σε κάνει να αισθανθείς άνετα είναι το ό,τι γνωρίζεις πραγματικά με ποιον μιλάς, καθώς το Badoo προστατεύει τους χρήστες του ζητώντας από τον κάθε ένα χρήστη ξεχωριστά μία ταυτοποίηση είτε μέσω φωτογραφίας είτε μέσω κινητού τηλεφώνου. Οι χρήστες οι οποίοι έχουν ταυτοποιήσει τα στοιχεία τους έχουν ένδειξη στο προφίλ τους που το γράφει για να γνωρίζεις με ποιον μιλάς.

Το Badoo σε βοηθά να ξεφορτωθείς και τους stalker! Σε περίπτωση που κάποιος σου στείλει δύο φορές και εσύ δεν απαντήσεις, μπλοκάρεται με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σε ενοχλήσει ξανά! Εάν πάλι κάποιος σου αρέσει υπάρχει η δυνατότητα για video chat πριν τα πείτε από κοντά για ποτό ή καφέ!

Μην περάσεις άλλη μία νύχτα χωρίς το Badoo στο τηλέφωνο σου, ποτέ δεν ξέρεις ποιος βρίσκεται κοντά σου που αξίζει να γνωρίσεις…

 

 

 

The post Πώς να βρεις αυτόν που ερωτεύτηκες αλλά δεν συστηθήκατε appeared first on JoyTV.


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!