Πώς «βαθμολογούν» οι άντρες τις γυναικείες επιδόσεις στο σεξ!


Μερικές γυναίκες θα τσινήσουν με αυτά που θα διαβάσουν. Δε φταίω εγώ όμως που όλοι οι άντρες βαθμολογούμε όπου βρεθούμε κι όπου σταθούμε. Αυτή είναι η φάση στις αντροπαρέες κι όποιος το αρνείται, απλά κοροϊδεύει τον εαυτό του. Περνάει μια κοπέλα από μπροστά μας κι ακούς τα νούμερα να πέφτουν βροχή γύρω σου. Ε, θα ήταν παράλογο αν δεν μπεις κι εσύ στο παιχνίδι…

Σήμερα λοιπόν, σκέφτηκα να βαθμολογήσω τις σεξουαλικές επιδόσεις των γυναικών, όπως ακριβώς θα το έκανα με κολλητούς και φίλους σε μια έξοδο για καφεδάκι, στο διάλειμμα της σχολής.

#1 Αυτή που προσπαθεί υπερβολικά – Σα να λέμε η Καταστροφή!

Κατά βάθος, πολύ βάθος όμως, έχει τις δυνατότητες να γίνει καλή επειδή το θέλει τόσο πολύ! Η θέληση όμως αυτή καταστρέφει τα πάντα. Η υπερβολική της προσπάθεια την κάνει εντελώς ασυγχρόνιστη, άκυρη στις κινήσεις της και γενικά κάνει φοβερή δουλειά στο να σου αποσπά την προσοχή στα πάντα εκτός από το σεξ. Είναι η φάση που από μέσα σου λες «Θέε μου, τι κάνει;» ενώ κατέχει τα υψηλότερα ποσοστά σε ατυχήματα, τραυματισμούς και σπασμένα προφυλακτικά.

Οι κοπέλες αυτής της κατηγορίας είναι οι πλέον άπειρες και για κάποιο λόγο έχουν πιστέψει ότι οι άντρες δεν πονούν καθόλου σε κάποια …ιδιαίτερα σημεία. Πέρα από άπειρες όμως υπάρχουν και αυτές που απλώς είναι μεθυσμένες. Να ένας καλός λόγος να μην «εκμεταλλευτείς» μία μεθυσμένη γυναίκα.

#2 Αυτή που …φοβάται – Σα να λέμε η Παρθένα!

epidoseis2

Μερικές κοπέλες είναι απλά χαζές! Επειδή κάποιοι άντρες έχουν βίτσια με τις παρθένες νομίζουν ότι το να κάνουν μία τέτοια θα ανάψει περισσότερο τον σύντροφό τους. Όταν καταλήγεις στο κρεβάτι με μία κοπέλα αυτής της κατηγορίας είναι σίγουρο ότι θα σε κοιτάξει με το πιο αθώο βλέμμα ever σα να μην έχει ιδέα τι θα ακολουθήσει.

Και όταν αυτό ακολουθήσει θα συνεχίσει να το παίζει και να σε σπρώχνει από δίπλα της. Θα παίρνει συνεχώς τις πιο αμήχανες πόζες και αν το παρακάνει θα σε φτάσει στα όρια σου και θα της πεις «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ»!

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!