Πότε αρχίζουμε να βαριόμαστε το σεx με τον ίδιο σύντροφο


Μπορεί να έχετε σκεφτεί ότι θα χρειαστούν πέντε ή δέκα χρόνια για να βαρεθείτε το σεξ με τον σύντροφο σας. Όμως μια νέα μελέτη υποστηρίζει ότι στην πραγματικότητα αρχίζουμε πολύ πιο νωρίς να βαριόμαστε τη σεξουαλική επαφή με τον ίδιο σύντροφο. Και για να είμαστε πιο ακριβείς η σεξουαλική μας ζωή βρίσκεται στο απόγειο της μετά από 12 μήνες σχέση, αλλά αφού περάσει ο χρόνος αρχίζει η ρουτίνα και η βαρεμάρα.

Η μελέτη διεξάχθηκε στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου και εξέτασε 3000 άτομα ηλικίας μεταξύ 25 και 41 ετών, στους οποίους ζήτησε να βαθμολογήσουν τη σεξουαλική τους ζωή. Οι απαντήσεις αναλύθηκαν και στη συνέχεια οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι περισσότεροι άρχισαν να νιώθουν ικανοποιημένοι στο σεx μετά από ένα χρόνο σχέσης. Επίσης, η μελέτη διαπίστωσε ότι τα παιδιά δεν είχαν καμία επίδραση στην ποιότητα της σεξουαλικής ζωής του ζευγαριού. Ο επικεφαλής της έρευνας ανέφερε ότι η απόκτηση παιδιών δεν έπαιξε σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική ικανοποίηση του ζευγαριού. Πρόσθεσε επίσης, ότι η σεξουαλική συχνότητα επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ύπαρξη και την ηλικία των παιδιών. Αντί τα παιδιά να μειώνουν τη σεξουαλική δραστηριότητα, δεν είχαν καμία επιρροή πάνω της.

Έτσι είτε κάνουμε παιδιά είτε όχι, μετά από ένα χρόνο η σεξουαλική μας ζωή θα φτάσει στο πικ και μετά θα αρχίσει η κάτω βόλτα.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!