Πόσο σημαντικό είναι το πρώτο ραντεβού & πόσο λάθος είναι να γίνει sex;


Στο πρώτο ραντεβού τόσο ο ένας όσο και ο άλλος έχει προετοιμαστεί για κάθε πιθανή πρόκληση και πρόσκληση που ακόμα και το σεξ παίζει, εάν είναι αποδεκτό και από τις δυο μεριές, ώστε ταμπού προκαταλήψεις ενοχές αλλά και φόβοι να μην το σταματήσουν.

Ίσως ακόμη και σήμερα που η απελευθέρωση στα δυο φύλα, δίνει το δικαίωμα στη γυναίκα ,το πρώτο ραντεβού να το δει στο ερωτικό της κρεβάτι, χωρίς να χρεώσει τον άνδρα ότι βγήκε μαζί της, μόνο για αυτό, δείχνοντας την επιλογή της. Έτσι θα απολαύσει μαζί του αυτό που θέλει, χωρίς να φοβάται να μην χαρακτηριστεί “εύκολη”. Ακόμη και η νοοτροπία και η αντίληψη ότι δεν πρέπει να κάνει εύκολα σεξ μαζί του, γιατί εκείνος μετά θα την αφήσει, αφού πήρε γρήγορα αυτό που ήθελε, θεωρώντας ότι »μου έκατσε πολύ εύκολα, είναι πολύ ξεβγαλμένη», είναι εντελώς λάθος.

Πολλά ζευγάρια που έκαναν σεξ στο πρώτο ραντεβού, είναι πιο ώριμα και ειλικρινή, που έχτισαν στη συνέχεια μια ωραία σχέση, από εκείνα που υποκριτικά απέφυγαν να εκφράσουν τη επιθυμία τους, γιατί ήταν ακόμη πολύ νωρίς!

Ένα δεύτερο ραντεβού;

Τέλος μια σχέση που στη πρώτη γνωριμία δεν τα πήγε καλά, αλλά ξαναβρεθήκαν αυτοί που στο πρώτο τους ραντεβού απογοητεύτηκαν, σημαίνει ότι κάτι είδαν ο ένας στον άλλον που στην επομένη φορά ήταν πιο σημαντικό και ενδιαφέρον. Η πορεία προδιαγράφεται καλή εάν στη κάθε επομένη συνάντησή μας όλο και πιο πολύ θέλουμε να ξανά βρεθούμε.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: klik.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!