Πόσο καλή είσαι στο σεξ;


Ακόμα και οι πιο… θερμοί εραστές, περνάνε κάποιες περιόδους στη ζωή τους που είναι λίγο πιο πεσμένοι σεξουαλικά! Ίσως αυτό να έχει συμβεί και σε εσένα, αλλά δεν μπορείς να το καταλάβεις αφού ο σύντροφός σου είναι αρκετά «ευγενικός» μαζί σου!

Δες τις 5 συμπεριφορές που δείχνουν ότι δεν είσαι στα καλύτερα σου και φρόντισε να τις αλλάξεις…

#1 Δεν καθοδηγείς το σύντροφό σου στο σεξ: 

Αν κάτι σε σου αρέσει, απλά πες το! Επικοινώνησε με το σύντροφό σου και πες του τι σου αρέσει και μην τον αφήνεις να πιστεύει ότι είσαι ικανοποιημένη.  Άλωσε, καλός εραστής σημαίνει κάποιος που είναι καλός και στην επικοινωνία.

#2 Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς κατά τη διάρκεια του σεξ:

Τελευταία είσαι αφηρημένη ακόμα και στο σεξ! Όταν βρίσκεσαι με το σύντροφό σου πρέπει να είσαι δοσμένη εκεί ψυχή τε και σώματι! Μόνο έτσι θα απολαύσεις το σεξ με όλες σου τις αισθήσεις.

#3 Ο εγωισμός σου πάνω από όλα:

Στο σεξ δεν πρέπει να υπάρχουν ταμπού και εγωισμοί! Μην περιμένεις τα πάντα από το σύντροφό σου, και φρόντισε να του δίνεις την ίδια απόλαυση και ευχαρίστηση που σου δίνει και εκείνος.  Η σεξουαλική ευχαρίστηση απαιτεί ανιδιοτέλεια και εξισορρόπηση των εγωισμών του καθενός.

#4 Κάνεις συγκρίσεις με σκηνές από ταινίες πορνό: 

Και στο τέλος απογοητεύεσαι αφού ποτέ δεν κατάφερες να κάνεις όσα είδες… Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος που σίγουρα θα καταστρέψει αργά ή γρήγορα τη σεξουαλική σου ζωή, αφού ποτέ δεν θα είσαι ικανοποιημένη. Το πορνό μπορεί να σας βάλει στο κλίμα ή να σας διδάξει νέες τεχνικές αλλά δεν ορίζει το καλό σεξ!

 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: faysbook.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!