Πως να συμπεριφερθείς σε ένα ραντεβού σαν Γαλλίδα


Τα tips των Γαλλίδων για ένα τέλειο ραντεβού

Μπορεί να ζούμε στην πιο ‘μη ρομαντική’ εποχή των τελευταίων ετών με το sexting να έχει αντικαταστήσει το τρυφερό φλερτ και τα GIFs να έχουν πάρει τη θέση των κοπλιμέντων, όμως φαίνεται ότι οι Γαλλίδες έχουν καταφέρει να κρατήσουν τον ρομαντισμό στις σχέσεις τους. Το μυστήριο, η αυτοπεποίθηση και η χάρη είναι τα χαρακτηριστικά που αποπνέουν σε κάθε ραντεβού. Δες πως το έχουν καταφέρει:

1.Κι όμως, στο πρώτο ραντεβού, πάνε με τους φίλους τους. Τα dinner parties είναι must στη Γαλλία αφού οι γυναίκες εκεί προτιμούν να δουν πως συμπεριφέρεται ένας άντρας σε μια παρέα από το τετ-α-τετ που δεν βγάζει πάντα –λόγω άγχους-τον αληθινό εαυτό μας.

2.Κάνουν βόλτες και συζητούν. Δεν είναι ανάγκη να πάμε για φαγητό ή σινεμά. Ο καλύτερος τρόπος για συζητήσεις και να μιλήσεις για τον εαυτό σου και τα ενδιαφέροντά σου είναι σε ένα χαλαρωτικό περίπατο.

3.Θέλουν να περάσουν καλά. Οι Γαλλίδες αναζητούν τις όμορφες στιγμές κι όχι την ευτυχία σε κάθε ραντεβού. Εκτιμούν τη στιγμή και δεν σκέφτονται συνέχεια το μέλλον της σχέσης.

Διάβασε τη συνέχεια στο gynaikamagazine.gr

The post Πως να συμπεριφερθείς σε ένα ραντεβού σαν Γαλλίδα appeared first on JoyTV.


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!