
Πρόβλημα υγείας για πρωταγωνίστρια του «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Ποια ηθοποιός αναγκάστηκε να σταματήσει για λίγο τα γυρίσματα;
Την γνωρίσαμε καλύτερα και την αγαπήσαμε μέσα από τη δημοφιλή σειρά του Alpha, «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα». Η ηθοποιός αναγκάστηκε να σταματήσει λίγο τα γυρίσματα λόγω μιας περιπέτειας που είχε με την υγεία της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», η αγαπημένη καλλιτέχνιδα έπαθε μια λοίμωξη του αναπνευστικού που τη χτύπησε στις φωνητικές χορδές με αποτέλεσμα να κλείσει εντελώς η φωνή της!
Ο λόγος για την Ελένη Κοκκίδου, η οποία εκτός των γυρισμάτων για τη «Μουρμούρα», αναγκάστηκε να ακυρώσει και ορισμένες παραστάσεις της στο Θέατρο Προσκήνιο, που ανεβαίνει η Φαύστα του Μποστ.
Η Ελένη Κοκκίδου, που έχει λατρέψει το κοινό ως «Βουλίτσα» στο πλευρό του Αντώνη Αντωνίου (Μηνάς) ταλαιπωρείται κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες και κάνει θεραπεία με υδρατμούς και εισπνεόμενα.
Πλέον η φωνή της έχει επανέλθει ενώ τις τελευταίες ημέρες επέστρεψε κανονικά στις επάλξεις τόσο στο θεατρικό σανίδι, όσο και στα γυρίσματα της «Μουρμούρας».
Σιδερένια!