Μπορεί να είναι πριγκίπισσα αλλά είναι και τεσσάρων ετών και η σκανταλιά υπάρχει στο αίμα της. Ο λόγος για την πριγκίπισσα της Σουηδίας, Ελεονώρα, κόρη του Κρίστοφερ Ο’ Νιλ και της Πριγκίπισσας Μαγδαληνής, Δούκισσας του Χέλσινγκλαντ και του Γκάστρικλαντ.

Όλα ξεκίνησαν στην βάφτιση του τρίτου παιδιού της οικογένειας, Ανδριάννας, όταν η πριγκίπισσα και 8η στη σειρά διαδοχής του βασιλικού θρόνου, άρχισε να κυλιέται στο πάτωμα της εκκλησίας χωρίς παπούτσια. Οι προσπάθειες του πατέρα της να τη σηκώσει από το πάτωμα και να την κάνει να καταλάβει το λάθος της ήταν άκαρπες.

Η 4χρονη συνέχισε να αντιδρά με άσχημο τρόπο προσπαθώντας να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της. Μετά από ώρα η πριγκίπισσα της Σουηδίας κάθισε στη θέση της γυρνώντας την πλάτη στους καλεσμένους και στη συνέχεια πείραζε τον αδελφό της ο οποίος καθόταν ήσυχος στην καρέκλα. Οι καλεσμένοι δυσανασχέτησαν ενώ οι γονείς της ένιωσαν εμφανώς αμήχανα για την ανάρμοστη συμπεριφορά της κόρης τους. Η Πριγκίπισσα Μαγδαληνή μπορεί ναι μεν δε ίλησε στην κόρη της, για να μη δώσει έκταση στο θέμα, αλλά το δολοφονικό της βλέμμα ήταν αρκετό για να πάρει η μικρή το μήνυμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις αταξίες της 4χρονης Πριγκίπισσας