Πρεμιέρα με ουρές στο Υποθηκοφυλακείο Αθηνών και θερμομέτρηση στο Ειρηνοδικείο


Αρκετά μεγάλη ήταν η προσέλευση κόσμου από νωρίς το πρωί έξω από το υποθηκοφυλακείο Αθηνών στην οδό Αριστοτέλους στην πρεμιέρα της επαναλειτουργίας των συγκεκριμένων υπηρεσιών. 

Σε κάποιες περιπτώσεις οι πολίτες και οι δικηγόροι που συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριοο κόσμος τηρούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας αλλά σε κάποιες άλλες όπως φαίνονται και σε φωτογραφίες, ήταν σε συνωστισμό. 

Για τον λόγο αυτό στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά και της δημοτικής αστυνομίας, οι οποίοι αρκούνται σε συστάσεις και υπενθυμίσεις για την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.

 

Θερμομέτρηση έξω από το Ειρηνοδικείο

Με θερμομέτρηση από ομάδες του Ερυθρού Σταυρού γίνεται από σήμερα η είσοδος σε υπηρεσίες του Πρωτοδικείου της Αθήνας, ενώ περιορισμένος και ο αριθμός των προσώπων που εισέρχονται στις δικαστικές αίθουσες. Σήμερα, πρώτη ημέρα επανέναρξης της λειτουργίας των συγκεκριμένων υπηρεσιών, η προσέλευση του κόσμου στις υπηρεσίες αυτές, ενώ αποχή από την άσκηση των καθηκόντων τους πραγματοποιούν οι δικηγόροι της Αθήνας καθώς και οι δικαστικοί υπάλληλοι στα Ειρηνοδικεία Αμαρουσίου, Αχαρνών, Ελευσίνας, Καλλιθέας, Κρωπίας, Ιλίου, Λαυρίου, Ν. Ιωνίας, Μαραθώνος, Μεγάρων, Περιστερίου και Χαλανδρίου. Δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι εκφράζουν δυσπιστία για τα μέτρα προστασίας που έχουν εξαγγελθεί στους χώρους των δικαστηρίων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!