
Πούλησα τρία διαμερίσματα για τα λούσα μου!
Συνέντευξη στο Down Town παραχώρησε η θοποιός η οποία για ακόμη μια φορά ξάφνιασε με τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά της. Η λαμπερή ηθοποιός παραδέχθηκε ότι δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνισή της, ενώ δε δίστασε να παραδεχθεί ότι έφτασε στο σημείο να πουλήσει τρία διαμερίσματα μόνο και μόνο για τα…. «λούσα» της!
Μάλιστα, ο σύζυγός της αναγκάστηκε να δεσμεύσει τους λογαριασμούς της για τρία χρόνια, έτσι ώστε να μην έχει τη δυνατότητα να τα σπαταλήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο.
Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη παρακάτω…
Δεν σκεφτήκατε ποτέ να βάλετε κάτι στην άκρη για ώρα ανάγκης;
Τώρα να μου δώσει λεφτά, θα πάω να τα φάω. Δεν κρατούσα ποτέ τίποτα. Και όλα τα λεφτά της Εθνικής Τράπεζας να μου δώσεις, κάπου θα βρω να τα χαλάσω. Μια μέρα, ο άντρας μου με πήγε σε μια τράπεζα και μου δέσμευσε τα χρήματά μου για τρία χρόνια. Το έκανε για να μην μπορώ να τα πάρω. Σκέψου, έχω αυτό και άλλα τρία διαμερίσματα τα οποία πούλησα για τα λούσα μου.
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα