Πολύ cool τύπος αυτός ο Τέντογλου


Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το Χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και έκανε όλον τον κόσμο να μιλά για αυτόν. 
Όσοι δεν γνώριζαν τον Έλληνα πρωταθλητή από τα Γρεβενά είχαν την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν πόσο κουλ τύπος είναι και πόσο χιούμορ διαθέτει, πέρα από τις εντυπωσιακές του επιδόσεις.

Ακόμη και κατά την παρουσίαση πριν τον τελικό κατάφερε να κλέψει την παράσταση.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα μετά τη νίκη του, ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν επίσης απολαυστικός.

Αφού αναρωτήθηκε τι ώρα θα γίνει η απονομή, αποκάλυψε ότι προτεραιότητά του ήταν να πάει να πιει ένα καφεδάκι στο Ολυμπιακό Χωριό.

O Έλληνας αθλητής ρωτήθηκε στο τέλος για το πως αισθάνεται που στέφθηκε χρυσός ολυμπιονίκης στα 23 του και τόνισε ότι αυτή τη στιγμή… δεν νιώθει!

«Πήγα στο τελευταίο άλμα και τους το έκλεψα»
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης μίλησε στο Sportsfeed.gr για την επιτυχία του, δείχνοντας αρκετά προσγειωμένος και χωρίς να έχει ιδιαίτερη διάθεση για πανηγύρια – διατηρώντας όμως πάντα τον αυθορμητισμό του.

 
«Ήταν πολύ κακός αγώνας, τι έκανα; Τι έκανα; Δεν ξέρω τι έπαθα στις πέντε πρώτες προσπάθειες. Πωπω καραγκιόζης μεγάλος… Η πρώτη θέση ήταν πολύ τυχερή. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Μάλλον φταίει το γόνατό μου, μάλλον φταίει ότι ήταν πρωί. Δεν μπορούσα να το βρω με τίποτα. Ένιωθα κάπως περίεργα…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέντογλου: Ήταν πολύ κακός αγώνας, τι έκανα; Τι έκανα;

Η ασύλληπτη ατάκα του Τεντόγλου προς την ελληνική κερκίδα: Αλητεία;

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!