
Πολύχρωμα κοκτέιλ που βάζουν φωτιά στις νύχτες μας!
Ένα νέο στέκι στο Γκάζι, το Al Capo Fuego, ανοίγει τις πόρτες του και σερβίρει τα πιο δροσιστικά κοκτέιλ της πόλης!
Pink Cloud
45ml τεκίλα Reposado
20ml Cointreau
8ml Campari
20ml χυμό γκρέιπφρουτ
20ml χυμός λάιμ
10ml νέκταρ Αγαύης
Εκτέλεση
Eίναι ένα κοκτέιλ με βάση τις δυνατές γεύσεις τις τεκίλας και του Campari. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα ποτήρι old fashion με παγάκια. Κατά προτίμηση, το Campari το ρίχνουμε στο τέλος για να χρωματίσουμε το κοκτέιλ μας.

Al Capo Punch
50ml λικέρ μαστίχα
20ml λικέρ πεπόνι
30ml πουρέ ανανά
20ml χυμό λεμονιού
5ml σιρόπι τζίντζερ και βανίλιας
φύλλα μέντας
Εκτέλεση
Πρόκειται για ένα δροσερό κοκτέιλ με βάση τη μαστίχα και μερικές σταγόνες λικέρ πεπονιού. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα σέικερ με παγάκια, ανακατεύουμε, σουρώνουμε και σερβίρουμε σε παγωμένο ποτήρι του Martini.

Info
Al Capo Fuego
Περσεφόνης 27, Γκάζι, τηλ. 211-1821067
Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Έθνος.