Ποιο είναι το G Spot του άντρα;


  • Ο Έλληνας άντρας στο κρεβάτι είναι «εργάτης», «τεμπέλης» ή «καλοπερασάκιας»;
    Eργάτης αναμφισβήτητα. Αλίμονο αν είχαν και οι Ελληνίδες παράπονα από το σεξ των συμπατριωτών τους- τί να πουν οι γυναίκες άλλων χωρών. Πιστεύω ότι οι Έλληνας άντρας είναι ο ιδανικός για εραστής- και από τους χειρότερους για σχέση…
  • Περισσότερη σημασία στο sex έχει η πραγματική μας εικόνα ή η φαντασιακή;
    Η φαντασιακή.
  • Ποιο είναι τελικά το G spot του άνδρα;
    Το Εγώ του. Έχει τεράστιο σεξουαλικό Εγώ. Αυτό πρέπει να διεγείρεις.
  • Το swinging στην Ελλάδα υπάρχει έντονα ή αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα;
    Είναι εξαίρεση στον κανόνα πιστεύω. Οι Έλληνες δε σηκώνουν και πολλές πολλές ανοιχτωσιές στις σχέσεις τους, αν ψυχοσύνθεση λαού έχουμε έντονη την κτητικότητα, όπως και το δράμα.
  • Είναι συχνό φαινόμενο να υπάρχει ο έρωτας αλλά να απουσιάζει η χημεία στο sex;
    Μπορεί να υπάρξει ένα τέτοιο είδος ρομαντικού έρωτα. Όχι δεν είναι συχνό φαινόμενο, η χημεία και η έλξη σαρώνουν τα πάντα, ο έρωτας είναι καταρχήν βιολογικός.
  • Οι Έλληνες εκτιμούν τις γυναίκες με εμπειρία στο sex ή τις θέλουν πιο συντηρητικές;
    Ο Έλληνας άντρας συνήθως θέλει η γυναίκα να ήταν συντηρητική στο σεξ σε όλη την προηγούμενη ζωή της. Μέχρι που έπεσε πάνω σε αυτόν και μόνο αυτόν και της το έβγαλε, ξύπνησε την τίγρη που έκρυβε μέσα της. Φυσικά η τίγρη οφείλει να αυτουπνωτιστεί όταν εκείνος φύγει απ΄την ζωή της…
  • Οι BDSM πρακτικές είναι ουσιαστικά διαδεδομένες στη χώρα μας, είτε σε πιο οργανωμένο είτε σε οικιακό επίπεδο;
    Σαφώς και υπάρχουν BDSM ζευγάρια, όπως υπήρξαν μπουντρούμια, κέντρα σαδομαζοχισμού στην Ελλάδα, όπως υπάρχουν και ιδιωτικές συναντήσεις σε σπίτια οπαδών του εναλλακτικού ερωτισμού. Σε πολύ μικρά ποσοστά όμως. Το BDSM δεν ευδοκιμεί στην Μεσόγειο, και σε καμιά χώρα του ήλιου, θέλει τον σκοτεινό βορρά για να ανθίσει.
  • Το αρχικό πάθος σε μια σχέση μπορεί ρεαλιστικά να αναζωπυρωθεί;
    Οργανικά είμαστε φτιαγμένοι να το βιώνουμε γύρω στους 18 μήνες- μετά σταματούν να πέφτουν αυτές οι ορμόνες. Οστόσο μέσω της συμβουλευτικής που κάνω έχω γνωρίσει ζευγάρια που έγιναν πιο περιπετειώδη στο σεξ πολύ αργότερα από αυτό το διάστημα, και βίωσαν πραγματικά μεγάλο σεξουαλικό πάθος μέσα στον γάμο τους.
  • Ο μέσος Έλληνας άνδρας εκτιμά μια δυναμική γυναίκα ή ούτε καν;
    Δυναμική. Αυτό τουλάχιστον βλέπω στους άντρες πελάτες μου, αυτό ψάχνουν.
  • Σε ποιες περιπτώσεις θα μπορούσες να πεις πως η απιστία είναι λύση σε ενδεχόμενο πρόβλημα μιας σχέσης;
    Σε καμία. Με την απιστία έχει τελειώσει και η σχέση. Η σχέση όπως την ξέραμε. Αν θέλουν τώρα αυτοί οι δύο άνθρωποι να τα ξαναφτιάξουν, μπορούν, και μάλιστα να φτιάξουν και μια πιο δυνατή σχέση μετά την απιστία. Αλλά πρέπει να είναι πραγματικά μια καινούρια σχέση, πιο ώριμη, πιο δυνατή, να μην έχει τρωτά σημεία. Αν παραμείνουν στην ίδια σχέση μετά την απιστία, το πρόβλημα θα ξαναεμφανιστεί μπροστά τους, είτε με τη μορφή απιστίας είτε με άλλη μορφή τοξικότητας.
  • Πιο συχνά αυτοϊκανοποιούνται οι singles ή οι παντρεμένοι;
    Όλοι αυτοϊκανοποιούνται συχνά, ένα 20% των αντρών αυτοϊκανοποιείται και 3 φορές την εβδομάδα. Φυσικά περισσότερο αυτοϊκανοποιούνται οι singles και οι πολύ νέοι άντρες, αλλά αυτοϊκανοποιείται συχνά και το 80% των δεσμευμένων αντρών, λένε οι έρευνες. Και αυτό είναι απαραίτητο για τον οργανισμό τους, για να έχουν πάντα «φρέσκο» σπέρμα για την σύντροφό τους.  
  • Δύο πρακτικά tips για να ξεκολλήσουμε από τη ρουτίνα στο sex;
    Το εγκεφαλικό ταξίδι (περιγράφεις κατά τη διάρκεια του σεξ κάθε φορά άλλη φαντασίωση στον εραστή σου, με πολλές πολλές ανατριχιαστικές λεπτομέρειες) και τα παιχνίδια ρόλων.
  • Πώς να μην χαθεί η εφευρετικότητα στο κρεβάτι;
    Σε γενικές γραμμές οι γυναίκες χάνουν πρώτες την εφευρετικοτητα. Μετά από δυο χρόνια πρέπει να ηρεμήσει η καρδιά από τις ορμόνες του πάθους για να τεκνοποιήσουν- έτσι τις έκανε η φύση. Όχι ότι δε μπορείς να το σώσεις αν έχεις μια σούπερ σχέση. Φοβάμαι ότι η εφευρετικότητα χάνεται περισσότερο από προβλήματα της σχέσης.  Το σεξ είναι παιχνίδι, και όταν σου βαρύνει η σχέση δεν έχεις διάθεση πλέον να παίξεις.
  • Οι Ελληνίδες έχουν απελευθερωθεί πλέον σχετικά με τα ερωτικά βοηθήματα;
    Αναμφισβήτητα!
  • Κατά πόσο το πορνό είναι και γυναικεία υπόθεση;
    Οι ταινίες γυρίζονται για τους άντρες, κακά τα ψέματα. Στις αντρικές φαντασιώσεις είναι βασισμένες. Οστόσο έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην αγορά γυναίκες σεναριογράφοι και σκηνοθέτες, εύχομαι να τα πάνε καλά γιατί τις χρειαζόμαστε.
  • Ποιο είναι το δόκιμο διάστημα αποχής από το σεξ για μια γυναίκα; Που ξεκινάει το πρόβλημα;
    Δεν πέθανε κανείς από έλλειψη σεξ. Οστόσο μπορεί να έζησε πολλά χρόνια με κακή ψυχολογία. Μετά από ένα εξάμηνο χωρίς σεξ αρχίζουμε να έχουμε περισσότερο άγχος. Άσε τις μάυρες σκέψεις, ειδικά πριν την περίοδο… Προσπαθείστε με κάθε τρόπο να αυτοϊκανοποιείστε το διάστημα που είστε single. Ακόμη και αν δε νιώθετε ότι το έχετε ανάγκη.
  • Μπορείς να θυμηθείς μια περιγραφή που σε σόκαρε πραγματικά;
    Στο σεξ δεν με έχει σοκάρει πραγματικά τίποτα, όλα τα κατανοώ. Με έχουν σοκάρει τα ψυχωσικά επεισόδια που προκαλεί το πάθος. Πώς τρελαίνει ο έρωτας τους ανθρώπους, αυτό το βλέπω συνέχεια μέσα απ΄την δουλειά μου. Άλλη πήγε να αυτοκτονήσει γιατί την άφησε ο αγαπημένος της, άλλος μπήκε με το αυτοκίνητό του στο σαλόνι της γιατί εκείνη δεν του απαντούσε στα τηλέφωνα μετά από καβγά, άλλου σταμάτησε ξαφνικά η καρδιά του όταν τον άφησε η γυναίκα του, άλλη την περίοδο που βιώνει ένα μεγάλο πάθος, πάει και παντρεύεται έναν άλλον, άσχετο- για να την σώσει- και λίγο πριν πάει στην εκκλησία την βρίσκουν να κάνει σεξ με το πάθος της.  Οι άνθρωποι γεννιούνται από έρωτα, πεθαίνουν για τον έρωτα, σκοτώνουν για τον έρωτα, τρελαίνονται από έρωτα. Αλλά έχω ακούσει και για κάποιον άλλον που από τον φόβο του για τον έρωτα πέρασε όλα του τα χρόνια κλεισμένος σπίτι του, πάνω σε ένα στρώμα. Τελικά έσπασε μια σούστα απ΄το στρώμα και τον χτύπησε χαμηλά στην σπονδυλική στήλη. Όπως και να το κάνεις, καλύτερα να ζεις, παρά να μην ζεις. Χίλιες φορές να πεθάνεις από έρωτα, παρά από μια σούστα.        

*Με την Ειρήνη μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail[email protected]sexelixis.gr

 

Πηγή: jenny.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!