Ποιο είναι το αγαπημένο ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες για την Κάτια Δανδουλάκη;


Την Κάτια Δανδουλάκη είδαμε στο πλατό της ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινοί Τύποι την Κυριακή με αφορμή την επιστροφή στις Άγριες Μέλισσες. Μια επιστροφή που πια τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασία από την πανδημία του κορονοϊού.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του καθημερινού σίριαλ αναφέρθηκε με θέρμη στην ανταπόκριση που έχουν οι “Άγριες Μέλισσες” στο τηλεοπτικό κοινό. ” Το μήνυμα που προβάλλει η σειρά είναι η ζωή, η αγάπη, ο πόνος, το μίσος, η βία. Τι αισθανόμαστε δηλαδή μέσα μας. Το μήνυμα είναι η ίδια η ζωή. Δεν υπάρχει κανένα άλλο μήνυμα”.

“Το θέμα είναι η διαχείριση των θεμάτων. Εδώ, λοιπόν, η διαχείριση είναι τέτοια που, όταν συμμετέχει με τέτοια λαχτάρα ο κόσμος, σημαίνει πως έχει αντίκτυπο στην ψυχή του. Ο κόσμος αγκιστρώθηκε από το πρώτο επεισόδιο. Δεν αγκιστρώνεσαι μονάχα όταν κάθεσαι χαλαρά. Όταν έχει αντίκτυπο στην ψυχή σου. Άρα ο κόσμος κάτι νιώθει. Κάπου κλαίει και κάπου γελάει, γιατί υπάρχουν και πολύ ωραίες κωμικές σκηνές” συμπλήρωσε, επίσηςλ, η Κάτια Δανδουλάκη.

Όσον αφορά, ωστόσο, στο δικό της αγαπημένο ζευγάρι στις “Άγριες Μέλισσες, η Κάτια Δανδουλάκη πρόδωσε με χαμόγελο πως “αυτό το δίδυμο του νομοτάρχη με την μαμά του! Και ο κουρέας με τον καφετζή, επίσης”!

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!