Ποιοι είναι οι ηλίθιοι που δεν θα λείψουν στον Γιώργο Γιαννόπουλο;


Το βράδυ του Σαββάτου ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος και η τραγουδίστρια Δέσποινα Ολυμπίου ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε από το σόου του Νίκου Κοκλώνη. O ηθοποιός μετά τέλος του J2US φανερά εκνευρισμένος έκανε μια δήλωση που συζητήθηκε. Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Γιαννόπουλος είπε διακόπτοντας τη φράση της Δεσποινας Ολυμπίου, η οποία είπε ότι θα της λείψει το σόου:

«Όλα θα σου λείψουν; Και κάποιοι ηλίθιοι θα σου λείψουν; Όλοι; Και οι ηλίθιοι; Εμένα πάντως οι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν! Κάτι ηλίθιοι… Γιατί γνώρισα και ηλίθιους εδώ πέρα… Δεν κατάλαβα, κακό είναι; Δεν κατάλαβα; Με πάνε μπροστά οι έξυπνοι άνθρωποι και αυτούς επιζητάω και αυτούς γνώρισα. Κάποιοι από αυτούς είναι η Δέσποινα και ο Νίκος Κοκλώνης. Αυτοί με πήγαν μπροστά και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Κάποιους ηλίθιους, δεν τους θέλω, τι να κάνω τώρα; Με το ζόρι;».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Να πω κάτι γιατί ίσως παρεξηγηθεί. Το σημαντικό ευδοκιμεί από το ασήμαντο. Ο έξυπνος ευδοκιμεί από τον ηλίθιο. Δεν ενοχλούμαι από κάποιον. Απλά και μόνο πάω μπροστά, επιλέγω να πάω μπροστά με αυτούς που με πήγαν πιο μπροστά».

Όσον αφορά το σχόλιο που ο ίδιος έκανε στον αέρα του J2US για τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Γιώργο Νταλάρα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος ξεκαθάρισε: «Είναι η άποψη μου εν πάση περιπτώσει. Απαγορεύεται να έχω μια άλλη άποψη; Λοιπόν, η άποψη μου είναι αυτή. Μπορείτε να την γράψετε όμως έτσι γιατί στο τέλος να μην τρελαθώ! Δεν υποτιμάω συναδέλφους διαγωνιζόμενους, όπως η κυρία Ολυμπίου και άλλοι τραγουδιστές. Το είπα για να πάει σε άλλα στάνταρ. Αυτό εννοούσα και σε αυτό επιμένω, για αυτό και ήρθα».

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Δέσποινα Ολυμπίου που αποχώρησαν από το J2US, βρέθηκαν σήμερα (1/6) καλεσμένοι στην εκπομπή «Ευτυχείτε», μίλησαν για την εμπειρία τους από το show αλλά και για την παρεξήγηση που προέκυψε με την κριτική επιτροπή.

«Δεν έφυγα με παράπονο. Κάποιους πάω και κάποιους δεν πάω. Είπα ότι με πάει μπροστά η εξυπνάδα. Σε αυτή τη δουλειά έχουν αξία οι πάντες. Και ο ηλίθιος και ο έξυπνος. Η δουλειά του ηθοποιού είναι να παρατηρεί και να φιλτράρει τα πάντα. Δεν υποτιμάω κανέναν άνθρωπο και καμία προσωπικότητα. Χαβαλές είναι. Μεταξύ άλλων είπα ότι εγώ θα ήθελα να δω στο show τραγουδίστριες όπως η Γαλάνη. Είναι κακό να σκεφτώ κάποια στάνταρ του επιπέδου Νταλάρας, Αλεξίου, Γαλανή; Αυτό μειώνει την κυρία Ολυμπίου; Για όνομα του Θεού. Αυτογνωσία έχουμε. Το έχω πει χίλιες φορές και έχω γίνει κουραστικός. Οι ταμπέλες είναι για τους δρόμους και οι ετικέτες για τα τετράδια. Δεν κατηγοριοποιώ ποτέ κανέναν», δήλωσε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!