Πες μου τι ποτό πίνεις, να σου πω τι κρεβάτι κάνεις!


Είχες την εντύπωση πως η τα ρούχα και η συμπεριφορά σου είναι αυτά που μαρτυρούν πληροφορίες για τις σεξουαλικές σου επιδόσεις; Κάνεις λάθος! Είχες την εντύπωση πως μπορείς με κάποιον τρόπο να αποκρύψεις ακριβώς αυτές τις πληροφορίες για εσένα; Και πάλι κάνεις λάθος. Διότι τα πάντα συνδέονται με το αγαπημένο σου ποτό ή κοκτέιλ!

Οπότε, τι θα παραγγείλεις; Οι ειδικοί μίλησαν. Αυτές είναι οι επιδόσεις, οι προτιμήσεις και οι εμπειρίες σου στο σεξ, ανάλογα με το ποτό της αρεσκείας σου!

#1 Μπύρα

Είσαι ένας σχετικά συνηθισμένος/η άντρας/γυναίκα που προσπαθεί ταυτόχρονα να αποδείξει ότι είναι και ιδιαίτερα κουλ. Αν είσαι άντρας, νομίζεις πως μόνο τέσσερις στάσεις υπάρχουν στο σεξ (γυναίκα από πάνω, γυναίκα από κάτω, στα 4 και στο πλάι), αλλά ευτυχώς, είσαι μάστερ σε αυτές. Αν είσαι γυναίκα και πίνεις μπύρα, σημαίνει ότι είσαι κάπως αδιάφορη στο κρεβάτι, αλλά ευτυχώς χαλαρή με το σώμα σου και χωρίς ανασφάλειες.

#2 Κόκκινο κρασί

Είσαι ιδιαίτερα αισθησιακός/ή. Το σεξ μαζί σου είναι μία συνάντηση όλων των αισθήσεων: συνδυάζει την ακοή, την όραση, την αφή, την μυρωδιά και την γεύση. Θες να γευτείς κάθε σημείο του άλλου κι εκείνος/η αντίστοιχα κάθε δική σου σπιθαμή.

#3 Λευκό κρασί

Υποκρίνεσαι οργασμούς. Πολύ όμως. Κι αυτό είναι κακό!

#4 Ροζέ κρασί

Νομίζεις πώς το γεγονός ότι το κάνεις στα 4, σε κάνει βιτσιόζο. Όχι. Η πλειοψηφία, έχει αυτήν την προτίμηση. Γενικότερα έχεις την πεποίθηση πως κάνεις πράγματα που ο υπόλοιπος κόσμος δεν τολμάει καν.

#5 Μαργαρίτα

Κατά πάσα πιθανότητα έχεις κάνει σεξ σε τουαλέτα μπαρ, κλαμπ ή εστιατορίου. Και μάλιστα προθυμοποιείσαι να το κάνεις ξανά και ξανά. Η σεξουαλική συνεύρεση σε δημόσιο χώρο σε εξιτάρει οπότε κάτι μας λέει πως δε θα αρνιόσουν αντίστοιχες προτάσεις, ούτε στην αίθουσα του σινεμά για παράδειγμα.

#6 Ρούμι με coca-cola

Δεν φλερτάρεις, δεν είναι του στυλ σου. Για αυτό και οι σεξουαλικοί σου σύντροφοι, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Από την άλλη όμως, είσαι ένας πολύ ανιδιοτελής εραστής. Κάποιος πρέπει να σου δώσει βραβείο γι’ αυτό, σπάνιο το είδος σου!

#7 Ουίσκι

Έχεις την εντύπωση ότι είσαι άπαιχτος/η στο κρεβάτι. Στην πραγματικότητα είσαι απλά καλός/η κι αυτό γιατί ενίοτε σου βγαίνει μια κάποια …αγριάδα (και για άντρες και για γυναίκες). Αν δεν ήταν κι αυτό όμως, δύσκολα την περνούσες τη βάση!

#8 Βόντκα

Σου αρέσει να πειραματίζεσαι και να βιώνεις νέες εμπειρίες. Είσαι ανοιχτός/ή σε προτάσεις τόσο από τον/τη σύντροφό σου, όσο κι από τον/την περιστασιακό/ή σου παρτενέρ. Μάλιστα, υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες να έχεις κάνει τρίο κάποια στιγμή της ζωής σου ή πρόκειται να κάνεις σύντομα.

#9 Τζιν τόνικ

Είσαι πολύ κουλ τύπος. Είσαι αστείος/α και πρόσχαρος άνθρωπος. Στο κρεβάτι δε, δεν παίζεσαι κι αυτό οφείλεται στην χαλαρότητα που βγάζεις. Κάνεις τον/την άλλον/η να νιώθει ιδιαίτερα άνετα με το σεξ που πρόκειται να κάνετε, για αυτό και τα δίνει όλα. Κι εσύ όμως, δεν πηγαίνεις πίσω…

#10 Μανχάταν

Ποιος/α νομίζεις πως είσαι; Λυπάμαι, αλλά δεν κάνεις σεξ αρκετά συχνά ώστε να σου πω και πώς είσαι στο κρεβάτι. Σόρρυ…

Πηγή: neopolis.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!