Περίεργες στιγμές στον έρωτα & πως να τις ξεπεράσετε!


Το σεξ στην πραγματική ζωή δεν μοιάζει με τίποτα με το σεξ που βλέπεις στο σινεμά. Δυστυχώς για εμάς, στις ταινίες υπάρχουν τέλεια κορμιά, τέλειες στύσεις, μεγάλα στήθη και φυσικά ο οργασμός εκεί έρχεται με το τρίψιμο της μύτης.

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής σου ζωής, υπάρχουν απίστευτες νύχτες γεμάτες έρωτα και πολλαπλούς οργασμούς.

Έλα όμως που οι νύχτες αυτές μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού! Κι αυτό γιατί το σεξ στην πραγματική ζωή δεν μοιάζει με τίποτα με το σεξ που βλέπεις στο σινεμά. Δυστυχώς για εμάς, στις ταινίες υπάρχουν τέλεια κορμιά, τέλειες στύσεις, μεγάλα στήθη και φυσικά ο οργασμός εκεί έρχεται με το τρίψιμο της μύτης.

Στην πραγματική ζωή φυσικά πολλά πράγματα μπορούν να πάνε στραβά και να στείλουν τον οργασμό σου (και τη στύση του) περίπατο! Για να μην αφήσεις ακόμα μια στιγμή απόλαυσης να σου ξεφύγει εξαιτίας μιας άκυρης σεξοφάσης, μάθε πως να ξεπερνάς όλα τα στραβά κι ανάποδα στο σεξ!

Α. Η περίεργη στιγμή: γδύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου!

Σίγουρα έχεις δει και ξαναδεί στο σινεμά ταινίες που οι πρωταγωνιστές πέφτουν στο κρεβάτι στο πρώτο πεντάλεπτο της γνωριμίας τους και αρχίζουν ν’ αφαιρούν τα ρούχα τους πάνω στην έξαρση της στιγμής. Κι όλα πηγαίνουν τόσο τέλεια! Το καλσόν βγαίνει ερωτικά χωρίς να σκιστεί, το σουτιέν αφαιρείται με το ένα χέρι σχεδόν μαγικά και τα κουμπιά από το πουκάμισο του ανοίγουν εύκολα λες και τα τραβά μια ανώτερη δύναμη.

Έλα όμως, που στην δική σου εμπειρία, το πουλόβερ κολλά στο κεφάλι σου, τα παπούτσια του δεν λένε να βγουν, εσύ μπουρδουκλώνεσαι ξανά και ξανά στο στριγκάκι που δεν λέει να βγει και το στενό τζιν δεν ξεκολλάει από ον καβάλο. Κι έτσι μαγικά η στιγμή του ξενερώματος φτάνει και ο οργασμός χάνεται πριν καν μπείτε στο ψητό!

Τι θα κάνεις: εν αρχή είναι η εμπιστοσύνη στο κορμί σου. Τι κι αν τα ρούχα δεν σε βοηθούν, τι κι αν δεν ξέρεις να κάνεις στριπτίζ με πτυχία call girl, είσαι αυτή που είσαι και όσο καλύτερα πλασάρεις τον εαυτό σου, τόσο θα καλύτερα θα πάνε τα πράγματα στο σεξ.

Καταρχάς, μην βιάζεσαι ν’ αφαιρέσεις τα ρούχα σου. Αντίθετα, όσο πιο αργά γίνει η διαδικασία, τόσο πιο δύσκολα θα κάνεις λάθη ενώ και η ηδονή θ’ αυξηθεί. Αν βρεθείς ξαφνικά σε μια φάση που δεν είσαι προετοιμασμένη να δείξεις τα εσώρουχα με την Hello Kitty σε ένα αγόρι, μην τα δείξεις.

Πες του πως προτιμάς το total naked λουκ και βγάλε όλα σου τα ρούχα με τη μία και όχι μπροστά του! Αν πάλι διστάζεις να εμφανιστείς μπροστά του γυμνή, μπορείς να δοκιμάσεις και το εντελώς ντυμένο λουκ στο σεξ.

Τέλος, μια απλή και επιτυχημένη πρακτική είναι το παιχνίδι του ξεγυμνώματος. Πρώτα θ’ αφαιρείς εσύ ένα ρουχάκι, κατόπιν εκείνος και στο τέλος θα δεις πόσο γρήγορα θα πάρεις την γραμμή εξπρές για τον οργασμό.

Hot ιδέα: παίξτε στριπ πόκερ!

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: womenonly.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!