Το ατυχές τέλος του γάμου της Τζίνας Αλιμόνου με τον Παύλο Βαρδινογιάννη είναι λίγο-πολύ γνωστό σε όλους καθώς μονοπώλησε το ενδιαφέρον των media, ειδικά μετά και την δικαστική τους διαμάχη. Η τελευταία εξέλιξη θέλει τον Παύλο Βαρδινογιάννη να τακτοποιεί τις οφειλές του προς την πρώην σύζυγό του και να καταβάλει την συμφωνηθείσα μηνιαία διατροφή, λίγες μόλις ημέρες μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η Τζίνα Αλιμόνου. Η πρώην σύζυγός του αναγκάστηκε να καταφύγει στην αστυνομία αφού δεν είχε λάβει τα χρήματα που χρειαζόταν για την συντήρηση της οικογένειάς της και με το αδίκημα της μη καταβολής διατροφής να αποτελεί διαρκές αυτόφωρο, η ΕΛΛΑΣ έλαβε σήμα για την σύλληψη του Παύλου Βαρδινογιάννη.

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας επέστρεψε στην Ελλάδα χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, καταφθάνοντας μόλις χθες από την Αμερική. Εφόσον λοιπόν είχε καταβάλει πια την διατροφή, δεν αντιμετώπισε κάποιο θέμα στους ελέγχους του Ελευθέριος Βενιζέλος, με τις Αρχές να προχωρούν σε άρση των διαδικασιών αυτών που προέβλεπαν τη σύλληψή του.

Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό πως στις 5 Ιουλίου στις 20:32 η Τζίνα Αλιμόνου κατέθεσε μήνυση εναντίον του στο Α.Τ Ψυχικού για την μη καταβολή της μηνιαίας διατροφής, όπως προαναφέραμε, και έτσι υπήρχε ένταλμα σύλληψης για τον επιχειρηματία. Η μηνυτήρια αναφορά είχε ως εξής: Παραβίαση δικαστικής απόφασης και παραβίαση υποχρέωσης διατροφής, καθώς, δεν είχε καταβληθεί διατροφή για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, μετά από εκτέλεση της 2819 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών από τις 2 Ιουλίου.

Μετά τη μήνυση, όπως προβλέπεται, είχε σταλεί σχετικό σήμα σε τμήματα και υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ και ο κ. Βαρδινογιάννης ήταν υπό αναζήτηση της αστυνομίας, κινδυνεύοντας μάλιστα να συλληφθεί και πέραν της παρέλευσης του αυτοφώρου, καθώς το αδίκημα της μη καταβολής διατροφής είναι διαρκές. Ευχόμαστε αυτό να είναι και η αρχή του τέλους της μεταξύ τους διαμάχης, καθώς το πρώην ζευγάρι διαθέτει μαζί παιδιά.