Υπό άκρα μυστικότητα και σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, που στήθηκε στην Κύπρο, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς.

Ο λόγος για την Rita Hayek, μία από τις μεγαλύτερες σταρ του Λιβάνου, η οποία αντήλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης με τον αγαπημένο της, Abdallah Rebeiz την περασμένη Κυριακή, στο ξενοδοχείο Londa της Λεμεσού, παρουσία λιγοστών καλεσμένων.

إنتَ أنا @abdallahrebeiz Photo taken by @cristian.dascalu.photography Wedding dress by @nathalie_karam_ ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Hayek (@ritahayek) στις

To μακιγιάζ και τα μαλλιά της νύφης επιμελήθηκαν οι Κύπριοι Βαλεντίνο Νικολάου και Παναγιώτης Ασσιώτης, ενώ ο γάμος αποκαλύφθηκε από φωτογραφία που η ίδια «ανέβασε» στο Instagram δύο ημέρες μετά το μυστήριο.

Simple, feminine and pure like true love… @ritahayek wearing Nathalie Karam’s custom bridal dress. #ritahayek #nathaliekaram #nathaliekarambridal #nathaliekaramcouture #bride #lebanesedesigners #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη N A T H A L I E K A R A M (@nathalie_karam_) στις

Μάλιστα, λίγο πριν τον γάμο της, η Rita περπάτησε στο κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού φεστιβάλ της Βενετίας, όπου έκανε πρεμιέρα η νέα της ταινία, The Insult.

#Repost @ziad.doueiri (@get_repost) ・・・ Red Carpet Premiere of The Insult – قضية رقم ٢٣ @theinsultmovie at @labiennale in Venice. #TheInsult #Linsulte #قضية_رقم_٢٣ #LebaneseFilm #Mostra2017 #Venezia74 #OfficialCompetition #ZiadDoueiri

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Hayek (@ritahayek) στις