
Παρουσιάστρια αποκαλύπτει: «Θα αμείβομαι με 400 ευρώ για κάθε επεισόδιο της εκπομπής μου»
Διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της, καθώς η πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης είναι ανοδική και η προσωπική της ζωή σε πολύ καλή φάση.
Επιστρέφει στην τηλεόραση μέσω μιας εκπομπής που αγαπήθηκε, λίγους μήνες μετά τον ερχομό της κόρης της. Ο λόγος για την Άντρη Καραντώνη, η οποία θα εμφανίζεται τηλεοπτικά μέσα από την συχνότητα του ΡΙΚ.
Η παρουσιάστρια, αφού πέρασε τους πρώτους μήνες μετά τη γέννα μαζί με την μπέμπα της, είναι έτοιμη να ξεκινήσει δουλειά.
Αν και το καλοκαίρι τα κυπριακά Μέσα ήθελαν την παρουσιάστρια να βρίσκει νέα τηλεοπτική στέγη, τελικά αποδείχτηκε ότι παραμένει στο ΡΙΚ.
Με αφορμή την εκπομπή που θα παρουσιάζει, η οποία θα λέγεται «Σάββατο κι Απόβραδο», παραχώρησε συνέντευξη στο TV Μανία. Μεταξύ άλλων, η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε και το ποσό που θα παίρνει για κάθε επεισόδιο της εκπομπής της.
«Δεν έχω να κρύψω κάτι για το μισθό μου. Όντως, ισχύει ότι θα αμείβομαι με 400 ευρώ για κάθε επεισόδιο του προγράμματος. Να ξεκαθαρίσω όμως κάτι. Εκτός από παρουσιάστρια της εκπομπής θα είμαι και στην ομάδα παραγωγής. Οπότε, θα εμπλέκομαι ενεργά από την αρχή μέχρι το τέλος του προγράμματος. Δεν θα είμαι απλά η οικοδέσποινά του. Δεν είναι απλά μια νύκτα παρουσίασης αλλά δουλειά πολλών ημερών», ανέφερε χαρακτηριστικά.