Παπανώτας για Κορινθίου: «Δεν βλέπεις ότι έχει πάθει… Λασκαράκη πριν το διαζύγιο;»


Οι δηλώσεις που έκανε η Μαρία Κορινθίου στη βάφτιση της κόρης της Κατερίνας Τσάβαλου, που ήταν και νονά της άλλωστε, σχολιάστηκαν αρκετά. Και όχι γι’ αυτά που είπε, αλλά για το ύφος της την ώρα των δηλώσεων στις κάμερες. Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” αφού είδαν τις δηλώσεις, σχολίασαν…

«Τους είπε όλους άσχετους; Εσύ δεν βλέπεις ότι έχει πάθει Λασκαράκη πριν το διαζύγιο; Δεν το βλέπεις; Ένα νέο κορίτσι, όμορφο, η Ελληνίδα Μπελούτσι κατά την άποψή μου, δεν θα έπρεπε να βγάζει μια εικόνα χαμογελαστή, χαρούμενη, φρέσκια… Την έφτασαν ως εδώ επειδή πήγαινε στα περιοδικά και ξεγυμνωνόταν μέρα παρά μέρα; Μια γυναίκα που αναλαμβάνει παιδί, σκυλιά, κήπο, σπίτι, δουλειά, ταινία, κάποια στιγμή της βγαίνει αυτό», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Πάντως εγώ πιο ξινισμένη δεν την έχω δει τη Μαρία. Εγώ τους αγαπώ πολύ, έχουμε κάνει και διακοπές μαζί στην Τήνο ένα καλοκαίρι, κάθε μέρα για μπάνιο μαζί. Ωραίο ζευγάρι, με χιούμορ κλπ… Αλλά πιο ξινισμένη δεν την έχω δει. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δεχτεί πάρα πολύ κριτική, ότι δεν έχει ταλέντο, το ένα, το άλλο… Η κοπέλα μια χαρά κάνει δουλειές, πάνε καλά οι δουλειές της», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
 «Συγγνώμη βρε Δημήτρη μου, οι ερωτήσεις αυτές που έγιναν ήταν σωστές; Εγώ διαφωνώ εδώ με τη Μαρία με τον θυμό τον οποίο βγάζει. Δεν χρειάζεται να έχεις θυμό, αν εσύ αισθάνεσαι καλά με αυτό το οποίο έχεις επιλέξει να κάνεις δεν έχεις κανένα λόγο ούτε να επιτεθείς, ούτε να βγάλεις θυμό. Δεν μπορώ να φανταστώ όμως το πόσο πολύ την έχουν φτάσει ως εδώ», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Στο φινάλε, μάλιστα, είχαμε και τον εξής διάλογο:

Γ.Λ.: Μπορεί να είχε περίοδο η κοπέλα εκείνη τη μέρα που έκανε τη δήλωση…

Κ.ΓΚ.: Συγγνώμη, αυτό που είναι πολύ σεξιστικό.

Γ.Λ.: Εντάξει, συγνώμη, το αποσύρω.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!