«Παιδί Του Χειμώνα»: Ο STAN Αντιπαριώτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι και καινούργιο άλμπουμ


Ο STAN Αντιπαριώτης είναι… «Παιδί Του Χειμώνα».

Ο STAN Αντιπαριώτης επιστρέφει δισκογραφικά με ολοκαίνουργιο τραγούδι και ένα νέο άλμπουμ στο οποίο συγκεντρώνει όλες τις τελευταίες επιτυχίες του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και δημιουργός υποδέχεται τη νέα χρονιά προσφέροντας στους πολυάριθμους και πιστούς θαυμαστές του το νέο τραγούδι «Παιδί Του Χειμώνα».

Το επερχόμενο single έχει δανείσει επίσης τον τίτλο του στο τέταρτο προσωπικό άλμπουμ του STAN Αντιπαριώτη.

Το τραγούδι «Παιδί Του Χειμώνα» και το ομότιτλο άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσουν από την Icon Music Records και την Panik Records την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου.

Ο STAN Αντιπαριώτης ανακοίνωσε τα νέα δισκογραφικά βήματά του μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του στα social media.

«Δεν ξέρω για σας, εμείς έχουμε μεγάλη χαρά γιατί σε λίγες μέρες, στις 15 Ιανουαρίου συγκεκριμένα, κυκλοφορεί το νέο single και album με τίτλο “Παιδί Του Χειμώνα”», έγραψε ο ταλαντούχος τραγουδιστής.

Ο STAN Αντιπαριώτης αποκάλυψε επίσης με μια ανάρτηση στις ιστορίες του λογαριασμού του στο Instagram τους τίτλους των 11 τραγουδιών που θα περιέχει το νέο άλμπουμ του.

Το «Παιδί Του Χειμώνα» περιλαμβάνει το ομώνυμο τραγούδι και τα ήδη αγαπημένα τραγούδια «Να Ξαναρθείς», «Δεν Φταις Εσύ», «Όλα Θα Πάνε Καλά» σε συνεργασία με τον Διονύση Σχοινά, «Φταίει», «Ξημερώνει», «Δε Με Ξέρεις», «Κάτι Τέτοιες Νύχτες», «Τετράγωνα», «Τι Δεν Καταλαβαίνεις» και «Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω» που κυκλοφόρησαν κατά μήκος των δύο προηγούμενων ετών και ξεχώρισαν στα ραδιόφωνα και στο YouTube.

Το tracklist του άλμπουμ «Παιδί Του Χειμώνα»

1. Παιδί Του Χειμώνα
2. Να Ξαναρθείς
3. Δεν Φταις Εσύ
4. Όλα Θα Πάνε Καλά (με τον Διονύση Σχοινά)
5. Φταίει
6. Ξημερώνει
7. Δε Με Ξέρεις
8. Κάτι Τέτοιες Νύχτες
9. Τετράγωνα
10. Τι Δεν Καταλαβαίνεις
11. Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω

Πηγή : hit-channel.com



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!