Στην νέα εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» βρέθηκε καλεσμένη η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός στο “εξομολογητήριο” του Θέμη Γεωργαντά καλέστηκε να απαντήσει στις πιο απίθανες και hot ερωτήσεις, ως είθισται.

«Με ποιον θα προτιμούσες να κλειστείς σε ένα ασανσέρ με τον Αντίνοο Αλμπάνη ή με τον Γιώργο Αγγελόπουλο», ρώτησε ο παρουσιαστής. (Ο Αλμπάνης ήταν παλαιότερα σύντροφος της ενώ όταν ο Ντάνος είχε επιστρέψει νικητής από το Survivor πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν σε σχέση).

«Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο γιατί πιστεύω ότι θα έβρισκε τον τρόπο για να βγούμε από το ασανσέρ. Θα έβρισκε αυτός τον τρόπο», απάντησε η Ντορέττα.

Την απάντηση της σχολίασαν με τον τρόπο τους ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Αντίνοος Αλμπάνης οι οποίοι συνεργάζονται αυτή την περίοδο στην παράσταση «Το Φινιστρίνι». Ο ηθοποιός ο οποίος συνηθίζει να τρολάρει όσα του τραβούν την προσοχή μέσω Instagram, συνήθως με τη βοήθεια του Παύλου Χαϊκάλη, κλείστηκε στο ασανσέρ με τον Αντίνοο και άρχισε να αναζητά τον… Γιώργο Αγγελόπουλο!

Δείτε το ξεκαρδιστικό video:

 

View this post on Instagram

 

«Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»ή «ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ»!!!!!δεν ειναι καινουργια εκπομπη,αλλα θα μπορουσε να γινει!!!!σκεφτειτε το!!!!και η ιδεα ειναι δικια μας,μην μας την παρετε!!!!

A post shared by @ petrosfilipp on