Πέτρος Κουσουλός για Αλέξη Κούγια: Ο τρόπος του αρμόζει μόνο σε χούλιγκαν


Ο Πέτρος Κουσουλός σχολιάζει όλα λέει για τον ίδιο ο Αλέξης Κούγιας. Η αναφορά στην υπόθεση της Πάτρας.

Ο δημοσιογράφος μιλώντας στην Super Κατερίνα, απάντησε στον Αλέξη Κούγια και την αναφορά που έκανε στο όνομά του.

«Έχω να βγω πολύ καιρό από το σπίτι μου και πολύ καιρό έχω να συναντήσω και τον κύριο Παπαδόπουλο. Μια και τελευταία φορά ήταν αυτή που είχαμε απαθανατιστεί και δεν είναι και κάτι κρυφό. Από τότε έχω να τον δω. Σε κάθε περίπτωση, ο τέταρτος κατά σειρά συνήγορος της κατηγορουμένης έχει μια ροπή στο να λέει διαρκώς πράγματα που δεν ισχύουν» είπε ο Πέτρος Κουσουλός.

«Ως εκ τούτου δε με εκπλήσσει η αναφορά που έκανε. Έχει χαρακτηρίσει κλαρινογαμπρό τον κύριο Δασκαλάκη, τον κύριο Παπαδόπουλο, έχει βρίσει εμένα, βρίζει ιατροδικαστές, εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς. Εγώ θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα πρέπει σοβαρά να παρέμβει ο δικηγορικός σύμβουλος γιατί παρατηρείται μια παντελής απουσία και αναρωτιέμαι αν κάποιος λειτουργός της δικαιοσύνης στο εξωτερικό συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο που είναι τρόπος που αρμόζει μόνο σε χούλιγκαν, είναι συμπεριφορές γηπέδου αυτά που βλέπουμε, θα συνέχιζε να εξασκεί τη δικηγορία;

Αυτά που κάνει στην Ελλάδα θα μπορούσε να τα κάνει στο εξωτερικό; Η απάντηση είναι μια και απλή, όχι. Εδώ όμως είμαστε μια χώρα μπανανία οπότε καλά κάνουμε και ανεχόμαστε συμπεριφορές. Είναι προφανές ότι επειδή συνεχίζουμε και κάνουμε αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας… κάτι τέτοιο ενοχλεί και την κατηγορουμένη και τον συνήγορό της… Τέτοιου είδους συμπεριφορές εμάς δε θα μας πτοήσουν» πρόσθεσε ο Πέτρος Κουσουλός.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!