Πέμη Ζούνη: Ήταν κοινή απόφαση να μην παίξουμε ξανά μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη


Η Πέμυ Ζούνη μιλάει για την κοινή απόφαση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να μην ξανακάνουν κάτι σαν το «Κλείσε τα μάτια» .

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Οpen Weekend” και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για τον οποίο έκανε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός είπε ότι έχουν αποφασίσει μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να μην παίξουν ξανά μαζί στην τηλεόραση μετά τη σειρά «Κλείσε τα μάτια», που προβλήθηκε στο Mega από το 2000 έως το 2004.

“Τον αγαπώ πολύ τον Χριστόφορο, το ξέρετε. Περιμένω τη δουλειά του με μεγάλη χαρά. Μετά από τόσον καιρό έπρεπε να έρθει”, τόνισε η Πέμυ Ζούνη, η οποία όταν ρωτήθηκε για το αν της έγινε πρόταση από τον συνάδελφό της για να παίξουν μαζί στη νέα του σειρά, το ” Μaestro”, απάντησε:

“Με τον Χριστόφορο κάναμε μία δουλειά που έμεινε στη μνήμη των ανθρώπων για αρκετά χρόνια, μια δουλειά κορυφαία στο είδος της. Και ήταν κοινή απόφαση μετά ότι δεν ήταν εύκολο να επανέλθουμε με άλλον συνδυασμό.

Δηλαδή ίσως κατέστρεφε αυτή τη μνήμη. Προτιμώ να μείνει αυτό έτσι, παρότι τον αγαπώ και τον παρακολουθώ. Θα μπορούσαμε να βρεθούμε σε άλλους ρόλους, αλλά σαν να μην θέλουμε και οι δύο στο όνομα αυτού του σίριαλ”.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!