Πέθανε ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος νικημένος από τον καρκίνο. Τι λέει ο πατέρας και η αδερφή του


Θλίψη έχει σκορπίσει στο καλλιτεχνικό στερέωμα και στους θαυμαστές του ο θάνατος του Θεόφιλου Βανδώρου σε ηλικία μόλις 61 ετών.

Ο ηθοποιός, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του Νίκος Βανδώρος, πάλεψε με τον καρκίνο. Η μάχη ήταν δύσκολη και ο Θεόφιλος Βανδώρος δεν κατάφερε να βγει νικητής. 

Βανδώρος: Συγκλονίζει ο πατέρας του. Αυτή είναι η αιτία θανάτου του ηθοποιού

Η αδερφή του Θεόφιλου Βανδώρου σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «T-Live» σημείωσε πως δεν κράτησε ο οργανισμός του.

«Νομίζαμε ότι θα μπορούσε να ζήσει περισσότερο, αλλά δεν κράτησε ο οργανισμός του. Κι έτσι τώρα, προς το τέλος, ήταν στον Ευαγγελισμό. Είναι πάρα πολύ βαρύ αυτό που έχω τώρα να αντιμετωπίσω, ο πατέρας μας θα ήθελε να έχει πεθάνει πρώτος και όχι να το ζήσει αυτό», είπε η αδερφή του Θεόφιλου Βανδώρου.

Στην συνέχεια, τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή είχε και ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Θεόφιλο Βανδώρο στο «Τμήμα Ηθών».

«Αυτή η μακριά χαίτη που αναφέρεστε ήταν το σήμα κατατεθέν στο Τμήμα ηθών και την υποστήριζε αυτή τη χαίτη. Τρία χρόνια ήμασταν μαζί συνεργάτες. Ένα υπέροχο εκκεντρικό παιδί, ένα παιδί όλο κέφι, ένας έφηβος, πάντα έφηβος, ωραίος συνεργάτης ουσιαστικά και ειλικρινά αναρχικός όχι με αυτό που λέμε αναρχικός τώρα. Ένας αυτόνομος άνθρωπος» ανέφερε ο Μανούσος Μανουσάκης για τον Θεόφιλο Βανδώρο.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!