Πάμελα Άντερσον: Ο πρώην άντρας της την κατηγορεί ότι του «έφαγε» 200.000 δολάρια για να ξεπληρώσει τα χρέη της


Δεν πρέπει να διάγει και την καλύτερη περίοδο της ζωής της η Πάμελα Άντερσον, αφού τον τελευταίο χρόνο έχει υποστεί απιστία από τον Αντίλ Ραμί που οδήγησε στο σκληρό τέλος της σχέσης τους, παντρεύτηκε τον Τζον Πίτερς και χώρισαν μετά από 12 ημέρες γιατί το μετάνιωσε και τώρα ο Πίτερς την εκθέτει δημόσια με όσα υποστηρίζει.

Η Πάμελα Άντερσον έδωσε μια συνέντευξη λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό και εκεί ανέφερε πως το μετάνιωσε μέσα σε μία ημέρα, γιατί ο Πίτερς ήταν πολύ χειριστικός. Αυτό το δήλωσε στην Page Six. Εκεί έστειλε και mail απάντησης ο 74χρονος Πίτερς όπου έδωσε την δική του εκδοχή της σχέσης του με την Πάμελα.

«Όταν μου έστειλε μήνυμα ότι θέλει να παντρευτούμε, ήταν σαν όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, παρόλο που ήμουν αρραβωνιασμένος με άλλη και η γυναίκα ετοιμαζόταν να μετακομίσει. Τα παράτησα όλα για την Παμ. Είχε χρέη 200.000 δολάρια και δεν υπήρχε περίπτωση να τα ξεπληρώσει και της τα πλήρωσα εγώ και αυτό είναι το «ευχαριστώ» της. Δεν υπάρχει πιο αφελής από έναν γέρο αφελή (σαν και μένα)».

Οι εκπρόσωποι της Πάμελα χαρακτήρισαν ως «γελοίους» τους ισχυρισμούς του Πίτερς, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ο βετεράνος παραγωγός ταινιών παρουσιάζεται να είχε στείλει μήνυμα χωρισμού στην Πάμελα τρεις ημέρες μετά την απόφαση να παντρευτούν, όπου της έλεγε «θέλω να ζήσω μια πιο ήρεμη ζωή στα 74 μου, δεν μπορώ να αντέξω μια σχέση με τέτοια προβολή».

Οι δυο τους δεν είχαν καταθέσει τα χαρτιά για γάμο όταν κατάλαβαν πως δεν θα προχωρήσει η σχέση τους και γι΄αυτό δεν θα χρειαστεί να πάρουν διαζύγιο.

The post Πάμελα Άντερσον: Ο πρώην άντρας της την κατηγορεί ότι του «έφαγε» 200.000 δολάρια για να ξεπληρώσει τα χρέη της appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!