Ο STAN ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στην «Αυτοκίνηση» – Hit Channel


Ο STAN παρέα με τις Χριστίνα Σάλτη και Animado τερματίζουν την επιτυχημένη παρουσία τους στην «Αυτοκίνηση».

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου και μετά από 5 μήνες ο STAN ολοκληρώνει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στην «Αυτοκίνηση», παρέα με την μοναδική Χριστίνα Σάλτη και την πολλά υποσχόμενη Animado.

Ένα από τα πιο hot σχήματα της φετινής σεζόν με τον πάντα ανατρεπτικό STAN, ρίχνει αυλαία μετά από 5 επιτυχημένους μήνες, αφήνοντας πίσω τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το «Παράξενο Παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας κέρδισε το στοίχημα του φετινού χειμώνα, και ετοιμάζεται για το φινάλε των χειμερινών εμφανίσεων του, καθώς σε λίγο καιρό αναχωρεί για μια μεγάλη περιοδεία στην Αυστραλία παρέα με τον Θάνο Πετρέλη.

Η «Αυτοκίνηση» έγινε αδιαμφισβήτητα το στέκι του φετινού χειμώνα ενώ το παρόν έδωσαν και πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες και φίλοι όπως:

Ο Βασίλης Καρράς, ο Χρήστος Μάστορας, ο Ηλίας Βρεττός, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Γιώργος Σαμπάνης, o Θάνος Πετρέλης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Μάρκος Σεφερλής, Θεμης Γεωργαντάς, ο Βαλάντης, η Αμαρυλλίς, Κατερίνα Καινούργιου, ο BO, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Θανάσης Βασιλάκος, ο Σάκης Αρσενίου, ο Στέλιος Λεγάκης, ο Αναστάσιος Ράμμος, o Mike, η Χριστίνα Μηλιου, η Shaya και η Βασιλική Νταντά.

Μην το χάσετε:
Ακούστε ολοκληρωμένο
το νέο δίσκο του STAN με τίτλο «11:11»

STAN - Στράτος Αντιπαριώτης - 11-11 (CD album cover) - Hit Channel

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!