Ο χλιδάτος γάμος του εφοπλιστή Κούστα στην Costa Amalfitana με τη Μέρμυγκα


Στις 23 Ιουνίου ο 62χρονος Γιαννης Κούστας και η 26χρονη σύντροφός του, Δήμητρα Μέρμυγκα, που γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια μέσω κοινής παρέας σε fusion reastaurant στον Αστέρα, θα παντρευτούν στο Σορέντο, το γραφικό θέρετρο της Costa Amalfitana, στην Ιταλία.

Από το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας, θα έχουν αγκυροβολήσει σκάφη τεραστίων διαστάσεων και ναυλωμένα lear jets, καθώς έχουν προγραμματιστεί τριήμερες γαμήλιες εκδηλώσεις.

Λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης, η νύφη θα φορά φαρδιά τουαλέτα, ειδικά σχεδιασμένη από τον οίκο Elie Saab, τα μαλλιά της θα επιμεληθεί ο hairstylist Γιάννης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ ο make up artist Γιάννης Σίσκος.

Η εγκυμοσύνη ήταν και ο λόγος που το ζευγάρι επέλεξε να παντρυετει τόσο σύντομα, μόλις στα δύο σχέσης, και λίγους μήνες αφότου το Εφετείο επικύρωσε το διαζύγιο του εφοπλιστή από την πρώην σύζυγό του, Σοφία Κούστα, νυν Γιαννικοπούλου.

Συγκεκριμένα η Δήμητρα διανύει τον 7ο μήνα της κύησής της και περιμένει κορίτσι στο οποίο θα δώσει το όνομα της μητέρας της, Κατερίνας.

govastileto


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!