Ο Στέλιος Ρόκκος τραγουδά το «Χάθηκες Αλήτισσα» – Φόρος τιμής στον Μάνο Ξυδούς


Ο Στέλιος Ρόκκος προσθέτει το δικό του φόρο τιμής στον Μάνο Ξυδούς.

Το δεύτερο single από το άλμπουμ – αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Μετά το εμβληματικό «Λένε Για Μένα» από τον Βασίλη Καρρά, ο Στέλιος Ρόκκος ερμηνεύει το τραγούδι «Χάθηκες Αλήτισσα», ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια του Μάνου Ξυδούς, αποτείνοντας και αυτός το δικό του φόρο τιμής.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 1993 και συμπεριλήφθηκε στο δίσκο «Ο Ήλιος Του Χειμώνα Με Μελαγχολεί» των Πυξ Λαξ.

«Ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε την ευκαιρία να συμμετέχω και εγώ σ’ αυτόν το δίσκο – φόρο τιμής για έναν άνθρωπο που είμαι τυχερός που γνώρισα και εκτιμούσα ιδιαιτέρως, τον Μάνο Ξυδούς», σχολιάζει ο ίδιος ο Στέλιος Ρόκκος.

Το «Λένε Για Μένα» και το «Χάθηκες Αλήτισσα» είναι οι προπομποί από ένα χορταστικό άλμπουμ που θα περιέχει άλλα δεκαεπτά αγαπημένα τραγούδια του Μάνου Ξυδούς, αλλά και το ακυκλοφόρητο «Πες Μου Τι Έκανα».

Στο άλμπουμ αυτό συμμετέχουν οι Δήμος Αναστασιάδης, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Βασίλης Καρράς, Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης, Δημήτρης Μητροπάνος, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Onirama, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Στέλιος Ρόκκος, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Σαμπάνης, Τάμτα, Χρήστος Χολίδης, Goin’ Through, Stavento.

Το «Χάθηκες Αλήτισσα» με την ερμηνεία του Στέλιου Ρόκκου κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Πηγή : hit-channel.com

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!