Ο Πάνος Μουζουράκης συμπράττει με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο


Ο Πάνος Μουζουράκης είναι… «Μπερδεμένος».

Ο Πάνος Μουζουράκης συνεργάζεται για πρώτη φορά με το δημιουργικό δίδυμο του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο πάντα ανατρεπτικός καλλιτέχνης συναντά δύο από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς της νέας γενιάς και δηλώνει… «Μπερδεμένος» στο ολοκαίνουργιο τραγούδι του.

«Όταν όλα συμβαίνουν όπως πρέπει, απλά και ωραία. Μας έλειπε βέβαια από το στούντιο σήμερα ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, αλλά ήταν ο υπέροχος στίχος του που καθοδηγούσε το συναίσθημα της ηχογράφησης», έγραψε ο Πάνος Μουζουράκης στα κοινωνικά δίκτυα πριν λίγες ημέρες.

«Και υπό την διεύθυνση και τις μελωδίες του μοναδικού αυτού Θέμη Καραμουρατίδη θέλουμε να πιστεύουμε ότι γράψαμε ιστορία ή τουλάχιστον την αρχή αυτής», σημείωσε ο κριτής του «The Voice of Greece».

Το single «Μπερδεμένος» αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

Αν θέλεις να το ακούσεις πρώτος δεν έχεις παρά να κάνεις pre-save το κομμάτι στο Spotify κάνοντας κλικ εδώ.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν και τα γυρίσματα για το επίσημο video clip του τραγουδιού «Μπερδεμένος» σε σκηνοθεσία του Κώστα Καρύδα

Το τελικό αποτέλεσμα θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο στο επίσημο κανάλι του Πάνου Μουζουράκη στο YouTube.

Πηγή : hit-channel.com



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!