Ο Πάνος Μουζουράκης είναι «Μπερδεμένος» – Ακούστε το νέο τραγούδι του


Ο Πάνος Μουζουράκης συμπράττει με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο.

Το νέο τραγούδι του Πάνου Μουζουράκη με τίτλο «Μπερδεμένος» μόλις κυκλοφόρησε αποκλειστικά στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Ο πάντα ανατρεπτικός Πάνος Μουζουράκης συνεργάζεται για πρώτη φορά με το δημιουργικό δίδυμο του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, δύο από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς της νέας γενιάς.

«“Μπερδεμένος” λοιπόν. Όπως ο καιρός. Όπως όλοι μας», δηλώνουν με ένα κοινό σημείωμά τους οι τρεις συντελεστές του τραγουδιού.

«Δε θα μπορούσαμε οι τρεις μας να διαλέξουμε διαφορετική εποχή για να συναντηθούμε. Έπρεπε ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, να κλειστούμε στα σπίτια μας και να αποφασίσουμε πώς δεν έχει νόημα να αναβάλλουμε άλλο αυτά που θέλουμε τόσο πολύ να κάνουμε», συνεχίζουν.

«Μπερδεμένοι κι οι τρεις. Όπου όλοι κι εμείς. Έτσι κι αλλιώς οι δρόμοι μας πάντα μπερδεμένοι ήταν μέσα στα χρόνια, με ένα σωρό διαφορετικούς τρόπους. Κι ήρθε η στιγμή αυτές τις παράλληλες διαδρομές να τις μπερδέψουμε ακόμα περισσότερο και να τις κάνουμε τραγούδια», αναφέρουν.

«Η χαρά μας μεγάλη! Όση κι η ανυπομονησία μας! Κι από τα σύννεφα πετάμε πιο ψηλά!», καταλήγουν ο Πάνος Μουζουράκης, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν και τα γυρίσματα για το επίσημο video clip για το «Μπερδεμένος» με τη σκηνοθεσία του Κώστα Καρύδα. Το τελικό αποτέλεσμα θα αποκαλυφθεί τον Φεβρουάριο στο επίσημο κανάλι του Πάνου Μουζουράκη στο YouTube.

Το single «Μπερδεμένος» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Πηγή : hit-channel.com

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!