«Ο Ομπάμα κάπνιζε κρακ και είχε ομοφυλοφιλικές σχέσεις» λέει πρώην παρουσιαστής του Fox


Σε πρωτοφανείς ισχυρισμούς για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα προχώρησε πρώην παρουσιαστής του καναλιού Fox News. Ο Τάκερ Κάρλσον, που είναι θαυμαστής του Ντόναλντ Τραμπ, επανέλαβε τις κατηγορίες του Λάρι Σινκλέρ, ότι έκανε σεξ με τον Ομπάμα το 1999 αφού ο πρώην πρόεδρος είχε αγοράσει και καταναλώσει κρακ.

Οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί είχαν εμφανιστεί όταν ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν ακόμη γερουσιαστής και ξεκινούσε τον προεκλογικό αγώνα για τον Λευκό Οίκο. Τότε είχαν απορριφθεί ως απόπειρα πολιτικής «δολοφονίας» του Ομπάμα.

Ωστόσο Κάρλσον επανέλαβε ότι ήταν «πολύ ξεκάθαρο» ότι ο Ομπάμα διατηρούσε μία ομοφυλοφιλική σχέση. «Το 2008 ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε σεξ με άνδρες και κάπνιζε κρακ», είπε ο πρώην παρουσιαστής. Και συνέχισε: «Ένας τύπος βγήκε μπροστά, ο Λάρι Σινκλέρ και είπε: ‘’Θα υπογράψω μία ένορκη κατάθεση’’. Και το έκανε. ‘’Θα περάσω από ανιχνευτή ψεύδους’’. Και πέρασε. ‘’Κάπνισα κρακ με τον Μπαράκ Ομπάμα και έκανα σεξ μαζί του’’. Προφανώς αυτό ήταν αλήθεια».

Όπως ισχυρίστηκε τα ΜΜΕ δεν δημοσίευσαν την ιστορία επειδή το επιτελείο του Ομπάμα είχε απειλήσει τους δημοσιογράφους ότι θα κόψει κάθε πρόσβαση στον τότε υποψήφιο της αμερικανικής προεδρίας. «Κανείς δεν το δημοσίευσε όχι επειδή σιχαίνονταν το σεξ ή τα ναρκωτικά αλλά επειδή το επιτελείο του Ομπάμα είπε ότι οποιοσδήποτε αναφερθεί σε αυτό δεν θα έχει καμία πρόσβαση στην καμπάνια του Ομπάμα», τόνισε ο Τάκερ Κάρλσον.

«Μίλησα με τον Σινκλέρ για το θέμα. Είναι βέβαιο πως συνέβη. Ο Λάρι Σινκλέρ μπαινοβγαίνει στις φυλακές, έχει ποινικό μητρώο, σήμερα είναι φτωχός, ζει μια ακατάστατη ζωή, του λείπει ένα δόντι. Αλλά νομίζω ότι αυτή η ιστορία, αν την ακούσεις με λεπτομέρειες, είναι σαφώς αληθινή», υποστήριξε ο Κάρλσον.

«Δεν θα αλλάξει τον κόσμο το γεγονός ότι στον Μπαράκ Ομπάμα αρέσουν οι μάγκες. Νομίζω ότι αυτό ήταν ευρέως γνωστό. Το είπε ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα σε ένα γράμμα στην σύντροφο του. Αυτό αφορά τον Μπαράκ Ομπάμα. Δεν του επιτίθεμαι επειδή του αρέσουν οι μάγκες», κατέληξε ο πρώην παρουσιαστής, που αναφερόταν σε ένα γράμμα του Ομπάμα το 1982.

Να σημειωθεί ότι ο Λάρι Σινκλέρ έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για απάτη, πλαστογραφία και κλοπή. Το 2008 είχε πει ότι όσο ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν γερουσιαστής είχε αγοράσει κρακ και είχε κάνει σεξ μαζί του. Μάλιστα είχε εκδώσει και ένα βιβλίο το 2009 στο οποίο ανέφερε ότι ο πρώην πρόεδρος είχε έναν ακόμη άνδρα εραστή και είχε σχέση με τον θάνατο του.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!