Για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα και τον τρόπο που πρέπει να φέρονται οι γονείς στα παιδιά τους, μίλησαν το σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Οι συνεργάτες της εκπομπής που έχουν παιδιά μίλησαν για τις προσωπικές τους εμπειρίες με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να θυμάται ένα αστείο περιστατικό με τον γιο του. Συγκεκριμένα, όταν ήταν 5-6 χρονών πήρε ένα ζευγάρι παπούτσια από ένα μαγαζί και απλά έφυγε!


Η Ελένη Μενεγάκη στη συνέχεια  ζήτησε από τους συνεργάτες της να θυμηθούν τα πιο περίεργα δώρα που είχαν ζητήσει ως παιδιά από τους γονείς τους. Το λόγο πήρε και πάλι ο γνωστός κριτικός, που με τις αναμνήσεις του, προκάλεσε άφθονο γέλιο.

«Μου άρεσαν πολύ τα συγκρουόμενα, ήθελα να μου φέρουν κάποιοι που ταξίδευαν στις Ιαπωνίες με τα καράβια μια μικρογραφία των συγκρουόμενων. Με κοροϊδευαν μου έλεγαν συνέχεια ναι αλλά πήγαιναν, ερχόντουσαν ώσπου έγινα 35 χρονών και ακόμη δε μου το είχαν φέρει. Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν υπήρχε και δεν υπάρχει πουθενά. Υπάρχουν κάποια σαν μινιατούρες που σου δείχνουν πως ήταν παλιά αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπάρχει. Θυμάμαι επίσης τον παππού μου που προσπαθούσε να με πείσει ότι πάει να μου πάρει ένα περίεργο παιχνίδι που είχα δει… Το ήθελα, παραλίγο να το κλέψω από μια πλατεία. Ξέρεις ο παππούς μου που με είχε πάει και μου είπε ότι δε το βρήκαμε; Σε μια τράπεζα».

Δείτε το απόσπασμα