Ο δεκάλογος του καλού sex


Μπορεί το σαβουάρ βιβρ να περιέχει τους κανόνες καλής συμπεριφοράς αλλά και το σεξ έχει τους δικούς του, οι οποίοι πρέπει να τηρούνται και από άνδρες και από γυναίκες για καλύτερο σεξ αλλά και για να αποφευχθεί η πιθανότητα μετάδοσης νοσημάτων ή και κάποιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.

Μάλιστα για να μην πέφτουν σε λάθη αλλά και για να εκπαιδευτούν να γίνουν καλύτεροι εραστές το Πανεπιστήμιο της Santa Clara συνέταξε το δεκάλογο του καλού σεξ. Δείτε τι περιλαμβάνει

Κανόνας πρώτος

Κάντε στην αρχή μια έξυπνη συζήτηση και θα έχετε καλύτερο σεξ αργότερα.

Στην περίπτωση που νιώθετε άβολα για να συζητήσετε με τον σύντροφο σας για το σεξ τότε δεν θα πρέπει να κάνετε σεξ!

Κανόνας δεύτερος

Δύο είναι καλύτερα από ένα!

Πάντα να έχετε κατά νου ότι προέχει η ασφάλεια σας ακόμη και στο σεξ. Στην περίπτωση που παίρνετε αντισυλληπτικά χάπια ή χρησιμοποιείτε το διάφραγμα να θυμάστε ότι δεν σας προστατεύει από τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Για αυτό καλό είναι να χρησιμοποιείτε πάντα το προφυλακτικό.

Κανόνας τρίτος 

Μην πιέζεστε να κάνετε σεξ.

Αποφεύγετε να κάνετε σεξ  αν δεν το θέλετε πραγματικά. Καλό είναι να συζητήσετε τους λόγους της απόφασης σας με το σύντροφό σας και να το τηρείστε.

Κανόνας τέταρτος

Μην κάνετε χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών,

Όταν γίνεται σεξ υπό την επήρεια αλκοόλ και ουσιών ο συνδυασμός μπορεί να αποβεί μοιραίος αφού μια τέτοια οι κατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε βιασμό, ή σε ερωτικές επαφές χωρίς προφύλαξη.

Κανόνας πέμπτος

Χρησιμοποιήστε τους φίλους σας

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: govastileto.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!