Ο Γιώργος Παρτσαλάκης το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Ο σπουδαίος ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο Τατουάζ, ήταν και ένας από τους ηθοποιούς που θα συμμετείχαν στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης». Η Σταματίνα θέλησε να μάθει από εκείνον τη δική του άποψη για τα όσα έγιναν με τον ηθοποιό να εκπλήσσει με την απάντησή του.

«Συζητήθηκε; Δε γνωρίζω κάτι. Το μόνο που έχω να πω εγώ είναι ότι ο Σαίξπηρ στον Βασιλιά Λιρ λέει μια φράση που τα λέει όλα «Από το τίποτα δε βγαίνει τίποτα». Αυτή η ιδέα να γίνει αυτό το έργο με αυτές τις προϋποθέσεις ήταν ένα τίποτα. Και απεδείχθη εκ των υστέρων ότι ήταν ένα τίποτα. Εγώ γιατί βρέθηκα εκεί, γιατί έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου, γιατί θα κάνω κι άλλα πολλά. Γιατί είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη και για αυτό υπάρχω για να κάνω λάθη και να τα διορθώνω. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες…. Πληροφορήθηκα ότι δυο άνθρωποι συγκρούονται για αυτό το θέμα ενώ υπήρχαν 25 ηθοποιοί και δεν αναφέρθηκε κανείς. Αυτό είναι λίγο λυπηρό αλλά δεν έχει καμία σημασία» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να βρεθεί νέος πρωταγωνιστής για το συγκεκριμένο έργο «Δεν το συζητάμε ότι αυτό ήταν δεδομένο. Αν η εταιρεία έβρισκε έναν ηθοποιό και έκανε την παράσταση. Αυτό το «ουδείς αναντικατάστατος» δε το πιστεύω και πολύ στις μέρες μας. Στο παρελθόν υπήρξαν ηθοποιοί που ήταν αναντικατάστατοι, τώρα δεν υπάρχουν, μέσα σε αυτούς και εγώ εννοείται. Εννοείται είμαι διατεθειμένος να συμμετέχω αν βρεθεί πρωταγωνιστής αλλά με τα δεδομένα που υπήρχαν ήταν ένα τίποτα».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Παρτσαλάκης έστειλε και ένα μήνυμα στη συνάδελφό του Βάσω Γουλιελμάκη που είχε τοποθετεί δημόσια για το θέμα «Βασούλα μου γλυκιά, ένα πιάτο φαϊ θα το βρούμε, δε θα πεθάνουμε και κάποιοι άνθρωποι ας πορεύονται το δρόμο τους. Λυπηρό αλλά μην ανησυχείς, έχουμε περάσει πολλά. Εγώ λέω ότι για μένα προσωπικά, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε και οι κότες. Εγώ ανακατεύτηκα σε αυτό, κάτι που ήταν εγκληματική πράξη από μέρους μου. Εντάξει μου έμεινε ένα φωτογραφικό υλικό να το βάλω στο αρχείο μου γιατί έλειπε».

Δείτε το απόσπασμα