Ο Γιώργος Λιανός στην Panik Records!


Ο Γιώργος Λιανός στην Panik Records!
Το νέο τραγούδι που ετοίμασαν και θα κυκλοφορήσει σύντομα

Η Panik Records καλωσορίζει στην οικογένειά της τον Γιώργο Λιανό!

Η no1 ανεξάρτητη ελληνική δισκογραφική εταιρεία ανακοινώνει πως ο Γιώργος Λιανός, ένας από τους πιο πολυτάλαντους Έλληνες καλλιτέχνες, με επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, είναι πλέον μέλος της.

Η υπογραφή των συμβολαίων έγινε σε κλίμα χαράς, ενώ σύντομα η Panik Records και ο Γιώργος Λιανός θα αποκαλύψουν το πρώτο κοινό μουσικό τους βήμα, ένα τραγούδι με τίτλο «Κάθε Μας Στιγμή Μια Γιορτή», σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους Ελεάνας Βραχάλη, που σίγουρα θα γίνει μεγάλη επιτυχία!

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Λιανό

Ο Γιώργος Λιανός έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ως τραγουδιστής, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός. Έκανε μαθήματα κιθάρας, κλαρίνου, θεωρίας και αρμονίας στο Ωδείο Τσακάλωφ στα Γιάννενα. Αν και σπούδασε στη Σχολή Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πολυτεχνείου της Πάτρας, το τραγούδι ήταν η μεγάλη του αγάπη και από την Πάτρα ξεκίνησε ως μουσικός, παίζοντας σε διάφορα μαγαζιά.

Συστήνεται στο ευρύ κοινό το 2005, μέσα από το talent show «Fame Story» όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση και, ένα χρόνο αργότερα, κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο «Στη Μέση». Μεταξύ των δισκογραφικών επιτυχιών του είναι τα «Ας Εκτεθώ» και «Μην Ξημερώνεις Κυριακή», ενώ επί σκηνής έχει συνεργαστεί με την Έλενα Παπαρίζου, τον Σταμάτη Γονίδη, την Πέγκυ Ζήνα, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Τσαλίκη.

Από το 2008 μέχρι σήμερα έχει και επιτυχημένη τηλεοπτική παρουσία, καθώς, μεταξύ άλλων, έχει παρουσιάσει τις εκπομπές «Surivor», «The Voice», «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», «Wipe Out» και «Πρωινός Καφές». Επίσης, υπήρξε συμπαρουσιαστής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά («Το Πρω1νο») και της Ελένης Μενεγάκη («Ελένη»), καθώς και παρουσιαστής των backstage του «X Factor».

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!