Ο Γιάννης Σαββιδάκης διασκευάζει τα “Τριαντάφυλλα” του Πλέσσα και μαγεύει


Ο Γιάννης Σαββιδάκης με τρυφερή και παιχνιδιάρικη διάθεση προσεγγίζει το κλασσικό τραγούδι του Μίμη Πλέσσα “Θα κλέψω τα τριαντάφυλλα” και μας χαρίζει μια διασκευή με σύγχρονο ήχο και διάθεση.

Δέκα Μάγισσες, Το κορίτσι μου κοιμάται, Έχεις τον τρόπο, Η μαγεμένη σου ματιά, Το φιλί σου μου φτιάχνει τη μέρα …Τραγουδιστής και τραγουδοποιός, ο Γιάννης Σαββιδάκης μετράει πολλές και μεγάλες επιτυχίες, τραγούδια που παίζονται συνεχώς στο ραδιόφωνο και καθημερινά κερδίζουν νέους φίλους.

Γοητευτικός, αθεράπευτα ρομαντικός, με το φλεγματικό «βρετανικό» του χιούμορ να τον χαρακτηρίζει, ο Γιάννης Σαββιδάκης είναι ένας καλλιτέχνης που με τη φωνή του και την κιθάρα του σαγηνεύει, παρασύρει και ξεσηκώνει στις ζωντανές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ως πολυσχιδής καλλιτεχνική προσωπικότητα, έχει καταφέρει στην καριέρα του με ότι καταπιάνεται να κάνει πρωταθλητισμό και να αφήνει εποχή. Είτε ως Τζιοβάνι Ντάλας στο θρυλικό σήριαλ “Της Ελλάδος τα παιδιά”, είτε με τη συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar όπου ως Ψαραντώνης, Lucio Dalla και φυσικά Σταμάτης Κόκκοτας έφτασε στην νίκη. Ο Γιάννης Σαββιδάκης μακρυά από ταμπέλες και μουσικά όρια είναι ένας καλλιτέχνης με πολλούς άσσους στο μανίκι του που δε σταματά να μας εκπλήσσει!

Απολαύστε τη δροσερή διασκευή του αγαπημένου «Θα κλέψω τα τριαντάφυλλα» σε μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους Κώστα Πρετεντέρη στο ακόλουθο link:

Η ενορχήστρωση είναι του Χρήστου Αλεξάκη ενώ μίξη και mastering υπογράφει ο Νίκος Λάβδας @KIWI Studio.

Πηγή : tralala.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!