Τα νέα δεδομένα στη διοίκηση του Epsilon δεν φαίνονται πρόθυμα να βελτιώσουν ορισμένες ήδη υπάρχουσες καταστάσεις. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συμβαίνει στην περίπτωση του Βαγγέλη Περρή και της εκπομπής του με τίτλο Circo.

Η μετακίνηση του Rodeo στο σταθμό των Μελισσίων από το ΣΚΑΪ μπορεί να έγινε για καλό, όμως δεν κατέληξε προς όφελος κανενός. Ο Βαγγέλης Περρής λοιπόν όπως έγινε γνωστό, πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον του Epsilon!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη για την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», αφορμή στάθηκε το «κόψιμο» της εκπομπής του από την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσιογράφο ο Βαγγέλης Περρής και η ομάδα του είναι απλήρωτοι από το κανάλι από την πρώτη εκπομπή.

«Ο Βαγγέλης Περρής έχει συζητήσει με τον δικηγόρο του. Να δούμε πόσο χρόνο θα δώσει, γιατί είναι έτοιμοι να κινηθούν νομικά», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Σε ότι αφορά την πλευρά του σταθμού δεν έχει διαψεύσει κάτι τέτοιο. Αξίζει δε να σημειώσουμε πως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη στη συνέντευξη τύπου του Epsilon για το νέο πρόγραμμα, είχε αναφέρει: «Σίγουρα δεν θα κάνει το Circo όμως επειδή εγώ τον θέλω, περιμένω την πρότασή του. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα είναι μπροστά από τις κάμερες».

Δείτε το βίντεο με το σημερινό ρεπορτάζ.