Ο Αντύπας συνεργάζεται ξανά με τον Φοίβο • Hit Channel


Με δεδομένη τη χημεία της συνύπαρξής τους, ο Αντύπας και ο Φοίβος ενώνουν πάλι δυνάμεις. Αυτή τη φορά…. μιλάνε ελληνικά.

Ο Αντύπας συναντά ξανά τον Φοίβο και η επιτυχία θα «χτυπήσει φλέβα».

Ο διαχρονικός Αντύπας αναμφίβολα έχει κατακτήσει τις καρδιές και το πιο θερμό χειροκρότημα του κόσμου επί σειρά ετών. Ξεδιπλώνοντας επί σκηνής τη σημαντική καλλιτεχνική του ιστορία με τραγούδια – σταθμούς, καταφέρνει να ξεσηκώνει με μαεστρία το κοινό.

Πέντε χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία «Ώρες – Ώρες», σε μουσική του Φοίβου και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, αλλά και τραγούδια όπως το «Εκεί Που Είσαι Ήμουν» και το «Φωτιά», ο λαϊκός τραγουδιστής συνεργάζεται και πάλι με το συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών και θα μιλήσουν… ελληνικά.

«Ελληνικά Μιλάω» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού που υπογράφει τόσο συνθετικά όσο στιχουργικά ο Φοίβος και ερμηνεύει ο Αντύπας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση από τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου. Κυκλοφορεί επίσημα τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου από τη Spicy.

«Ο έρωτας για να συμβεί, χρειάζεται να θέλω και να θες κι εσύ
Εγώ μιλώ, μα εσύ μιλιά, λες και μιλάμε σ’ άλλη γλώσσα ξαφνικά..

Την ίδια στιγμή, ο Αντύπας συνεχίζει τις ζωντανές εμφανίσεις μαζί με τον Πάνο Κιάμο στο ανανεωμένο «Club 22», σε μία μεγάλη συνάντηση που κυριαρχεί και φέτος στην αθηναϊκή διασκέδαση.

Δείτε επίσης: Μία απόλυτα επιτυχημένη πρεμιέρα
για τον Πάνο Κιάμο και τον Αντύπα στο «Club 22»

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!