Ο άγνωστος φόβος του Αλβάρο: Kραυγή αγωνίας μετά τον χωρισμό με την Ωνάση


Όλοι γνωρίζουν πως ο Αλβάρο μετέτρεψε τον γάμο του με την Αθηνά Ωνάση σε κόλαση. Ο ίδιος δεν πτοήθηκε από το διαζύγιο και προχώρησε την ζωή του κανονικά αν και ο μεγάλος του φόβος έγινε γνωστός.

Ο ιππέας ντύθηκε προ ετών γαμπρός για δεύτερη φορά, έχοντας ένα γάμο με την κληρονόμο και έναν αρραβώνα με το μοντέλο Σιμπέλ Ντόρσα με την οποία απέκτησε την κόρη του, η οποία είναι πια ολόκληρη γυναίκα.

Αθηνά Ωνάση: Το τάμα του Αλβάρο
 

Ο ίδιος παντρεύτηκε την Ντενίζ Σεβέρο στην Πορτογαλία και λίγες μέρες πριν το μυστήριο βρέθηκαν εκεί για έναν σημαντικό λόγο. Ο σκοπός της επίσκεψής τους ήταν για να επισκεφθούν το χωριό Φατίμα και το Santuario di Fatima που θεωρείται το Βατικανό της Πορτογαλίας. Το συγκεκριμένο χωριό φημίζεται για τις περισσότερες εμφανίσεις της Παναγίας, ενώ στις 13 Μαϊου χιλιάδες προσκυνητές βρίσκονται εκεί για να τιμήσουν την εμφάνιση της Παναγίας.

Το ζευγάρι θέλησε να κάνει ένα τάμα για να είναι ευλογημένοι και προστατευμένοι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο Αλβάρο και η Ντενίζ φοβούνταν την περιβόητη κατάρα της Σιμπέλ, του μοντέλου που άφησε ο Αλβάρο για να παντρευτεί την Αθηνά Ωνάση.

 

Η Σιμπέλ πριν πεθάνει είχε αφήσει ένα σημείωμα που έγραφε: «Ελπίζω κάποια στιγμή να σε συγχωρήσει ο Θεός για όλα όσα έκανες σε μένα, την Αθηνά και το παιδί. Λυπάμαι την Αθηνά που δεν θα γνωρίσει ποτέ έναν πραγματικό άντρα, την αγάπη, όπως και καμία άλλη γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό σου». Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι που θα παντρευτεί σε λίγες μέρες θέλησε με αυτό το τάμα να ξορκίσει την… κατάρα.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!