Οι Top-3 φαντασιώσεις που δεν «ομολογούν» οι γυναίκες στους άνδρες!


Οι γυναίκες έχουν πιο συχνά δυσκολία στο να ζητήσουν από τον ερωτικό τους παρτενέρ να βάλουν σε εφαρμογή τις φαντασιώσεις τους, ή να δοκιμάσουν πιο τολμηρά και ασυνήθιστα πράγματα στο κρεβάτι.

Ας δούμε ποιες είναι οι 3 πιο συχνές φαντασιώσεις που κάποιες ντρέπονται να ομολογήσουν ακόμα και μετά από χρόνια σχέσης.

Ο πραγματικός βιασμός είναι ένα απεχθές γεγονός που κάθε γυναίκα απεύχεται όχι μόνο να της συμβεί αλλά και να κινδυνεύεσει να βιώσει στην ζωή της. Ωστόσο, πολλές φαντασιώνονται ότι “υποχρεώνονται” στην σεξουαλική επαφή, ώστε να φτάσουν σε οργασμό… Και το γεγονός τις κάνει να ντρέπονται πολύ ώστε να το ομολογήσουν ακόμα και στον επί σειρά ετών σύντροφό τους.
Ομοίως, η επιβολή με βρισιές ή ελαφρά …χαστούκια στο πρόσωπο ή άλλα σημεία του σώματος, όπως είναι τα οπίσθια, διεγείρει αρκετές γυναίκες αλλά σπανίως τα ζητούν από τον σύντροφό τους φοβούμενες μήπως εκείνος τις θεωρήσει μαζοχίστριες… Περιμένουν, ωστόσο, να το κάνει από μόνος του και εκείνες να το αποδεχτούν, αρκεί βέβαια να μην πονούν (εκτός κι αν αυτό είναι που επιδιώκουν, πράγμα σπάνιο).

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: iatropedia.gr

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!