Οι 5 ταινίες που θα σου ανοίξουν την όρεξη για σεξ


Ψάχνεις ταινία για να ανεβάσεις την ερωτική διάθεση του συντρόφου σου στα ύψη; Ξέρεις πρώτα από όλα πως όταν λέμε ότι θα συναντηθείτε για ταινία στο σπίτι δεν πρόκειται να τη δείτε και το σκηνικό θα καταλήξει αλλού. Αλλά τι σημασία έχει; Αυτό δε θέλουμε;

1. Match Point

Η σεξουαλική διάθεση της Γιόχανσον είναι αρκετή για να κάνουν το αγόρι σου σε 20 μόλις λεπτά να πατήσει το pause και να κατευθυνθείτε προς το κρεβάτι.

2. Unfaithful

Αν δεν είχες την ευκαιρία να δεις αυτό το υπέροχο ζευγάρι θα πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις. Ο ιδρώτας στις σκηνές σεξ είναι εκτός από δελεαστικές θα αφήσουν τον σύντροφο σου με κομμένη την ανάσα.

3. Secretary

Η φαινομενικά αθώα Μάγκι αλλά και ο σέξι αυτάρεσκος Τζέιμς θα ανάψουν τα αίματα με τη σωστή ισορροπία φλερτ αλλά και λαγνείας.

4. Y tu mama tambien

Αυτό το μεξικάνικο ταξίδι είναι τόσο σέξι που πραγματικά σε συνδυασμό με τους ηθοποιούς έχετε την πιο καυτή συνταγή για σεξ.
5. Τιτανικός

Ναι, είναι μεγάλη ταινία αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο και την αναμονή στο υπόσχομαι. Ακόμα και αν γκρινιάζει για το ότι είναι love story θα έρθει η στιγμή που θα δει με άλλο μάτι το αυτοκίνητο στο γκαράζ.

 

Πηγή: agapimono.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!