Οι 4 τύποι σεξουαλικών ονείρων και τι σημαίνει καθένα από αυτά


Ξυπνάς μέσα στη νύχτα ιδρωμένη, ίσως και φωνάζοντας με τον σύντροφό σου από δίπλα να σε κοιτά έντρομος. Μόλις έχει ξυπνήσει από ένα όνειρο, το οποίο αν και δεν είναι εφιάλτης, σε έχει τρομάξει. Γιατί; Μα γιατί έχει… σεξ…

Και τι κάνεις στη συνέχεια; Το μοιράζεσαι το όνειρο ή όχι; Για όσους μιλούν ανοιχτά με τον σύντροφό τους για το σεξ θα είναι λίγο πιο εύκολη η συζήτηση. Αλλά και πάλι… Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις αναρωτιέσαι μήπως η περιγραφή ενός τέτοιου ονείρου διαλύσει τη σχέση σου. Πολύ περισσότερο όταν στο όνειρο πρωταγωνιστούσες εσύ και κάποιος… άγνωστος.

Τι γνώμη, όμως, έχουν οι ειδικοί; Ο Φίλις Κοχ Σέρας και ο Πίτερ Σέρας, ψυχολόγοι, αναλύουν, μιλώντας στο YourTango τις σκοτεινότερες, υποσυνείδητες φαντασιώσεις που μπορεί να κρύβουν τέτοια όνειρα και σου δίνουν μια… εικόνα για το τι μπορεί να συμβεί αν τα συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Ολα αυτά με παραδείγματα.

  • Σεξουαλικά όνειρα με αγνώστους, που σας ενθουσιάζουν

«Ακουσα έναν άντρα, ο οποίος δεν είναι ο άντρας μου, να μιλάει. Ενιωσα έλξη και πήγα και τον φίλησα. Ξαφνιάστηκε αλλά μου είπε και ευχαριστώ! Στη συνέχεια πήγα να βρω τον σύζυγό μου για να με πάει στη δουλειά γιατί το δικό μου αμάξι είχε χαλάσει. Δεν το έβρισκα και αισθανόμουν αναστατωμένη…», Πέγκυ.

Η εξήγησή του: Η Πέγκυ, η οποία είναι παντρεμένη εδώ και πολλά χρόνια, ήταν πιο σεξουαλικά ενεργή πριν γνωρίσει τον σύζυγό της. Σήμερα, όμως, βασίζεται σε αυτόν για το σεξ. Το αυτοκίνητο συμβολίζει τη δυσλειτουργική σεξουαλική της ενέργεια.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: bovary.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!