Οι 3 χρυσοί κανόνες για να απογειώσεις το σεξ με τον σύντροφό σου


Μπορεί να είσαι σε μία όμορφη σχέση, να περνάτε τέλεια, να ξέρεις (σχεδόν) τα πάντα για το αγόρι σου και να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας, όμως, έχε υπόψη σου ότι ειδικά το τελευταίο δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο στην πράξη κυρίως όταν μιλάμε περί σεξ.

Εκεί μπορεί να αγνοείς πολλά και αυτό μη σε στενοχωρεί καθόλου διότι δεν είσαι η μόνη. Σε πολλά ζευγάρια είτε ο άντρας είτε η γυναίκα αγνοούν τα βασικά και στη συνέχεια ακολουθούν οι χρυσοί κανόνες για να αλλάξεις αυτό.

Τώρα θα ρωτήσεις πως προέκυψαν αυτοί οι τρεις κανόνες και η απάντηση είναι εμπειρικά, δηλαδή από ζευγάρια που στο κρεβάτι τους βλέπουν «βεγγαλικά» και έχουν αποκαλύψει σε έρευνες τα μυστικά τους.

Κανόνας Νο. 1: Δε διστάζουν να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους με τον σύντροφό τους 

Ακόμα και τις πιο αμαρτωλές, τις πιο καυτές, τις απαγορευμένες. Ναι, εκείνες τις φαντασιώσεις που φοβάσαι ότι θα σε περάσει για «δεύτερη» βρες την κατάλληλη στιγμή και ρίξε την ιδέα στο τραπέζι. Παρόμοια και οι άντρες που ξεπερνούν τους ενδοιασμούς τους και μοιράζονται τις φαντασιώσεις τους με την σύντροφό τους χωρίς να διστάζουν επειδή θα εισπράξουν ένα «για ποια με πέρασες;» ως απάντηση, βγαίνουν κερδισμένοι και αυτοί και ο ερωτικός τομέας της σχέσης.

Κανόνας Νο. 2: Δεν ντρέπονται να χαμογελάσουν ή ακόμα να γελάσουν μπροστά στο ταίρι τους. 

Οποιαδήποτε στιγμή είτε την ώρα που αποκαλύπτεις τα παραπάνω είτε την ώρα του σεξ μη διστάσεις να σκάσεις ένα χαμόγελο. Τώρα θα είναι από απόλαυση; Θα είναι γιατί κάτι πήγε στραβά στα πρακτικά; Ε, δεν τρέχει και τίποτα. Στην τελική οι δυο σας είστε, δε γυρνάτε ταινία για να έχετε άγχος μη και δε γράψετε καλά στην κάμερα. Εξάλλου, μαθηματικώς εξακριβωμένο, ένα λαμπερό χαμόγελο φέρνει φιλί και το φιλί φέρνει άλλα και τα θέλουμε αυτά τα άλλα στην προκειμένη περίπτωση.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: womenonly.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!