Η Ελλάδα αποτελεί ένα από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς για πολλούς διεθνείς σταρ. Οι γαλαζοπράσινες θάλασσες, η φιλοξενία μας, η μεσογειακή μας κουζίνα και ο καταγάλανος ήλιος είναι πόλος έληξης για ολοένα και περισσότερους celebrities. Από «γαλαζοαίματους», μέχρι σταρ του σινεμά, μοντέλα πρώτης γραμμής και ποδοσφαιριστές που θριαμβεύουν στα γήπεδα επιλέγουν τα ελληνικά νησιά και τα χωριά μας για τις διακοπές τους.

Φιλέλληνας και οπαδός της χώρας μας για τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ο Τομ Χανκς με την οικογένειά του. Μάλιστα, ο χολιγουντιανός στα έχει αγοράσει και σπίτι στην Αντίπαρο, όπου περνά τις διακοπές του με την Ρίτα Ουίλσον, την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του.

Άλλος ένας ηθοποιός που μαγεύτηκε από τις ομορφιές του τόπου μας είναι ο Ράσελ Κρόου που πριν από μερικά χρόνια αναρωτήθηκε πώς γίνεται να είχε ζήσει 49 χρόνια χωρίς να έχει επισκεφτεί την Ελλάδα. Το ταξίδι του στην Μύκονο τον ενθουσίασε τόσο, που υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει σύντομα.

Και ο Στήβεν Σπίλμπεργκ έχει βρεθεί πολλές φορές στην Ελλάδα τονίζοντας: «Είναι μία χώρα με εξαιρετική φυσική ομορφιά και εξαιρετικούς ανθρώπους. Είμαι υπερήφανος που μπορώ να την επισκέπτομαι συχνά».

Η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα έχει αποκτήσει και εκείνη το δικό της σπίτι σε ένα από τα ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα στην Ιθάκη, ενώ ο Σον Κόνερι διαθέτει το δικό του σπίτι στο Πόρτο Χέλι.

Και το καλοκαίρι του 2018 όμως πολλοί διεθνείς σταρ ψήφισαν ελληνικά.

Ο  Ρονάλντο, διαφήμισε τη χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την χώρα μας αλλά φέτος είχε μια διαφορά. Η προηγούμενη φορά ήταν στην Κρήτη, με την τότε σύντροφό του Ιρίνα Σάικ. Φέτος, βρέθηκε στη Μεσσηνία, μαζί με την τωρινή του σύντροφο του και τη μητέρα του. Φαίνεται πως και ο πρώην άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο ελληνικό καλοκαίρι. Την επίσκεψή του όμως στη χώρα μας ενίσχυσε σημαντικά η απόφαση του ιδιοκτήτη της Fiat, Ανιέλι, να υποφράψει ο Ρονάλντο το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους στο Costa Navarino, το ξενοδοχείο που έμενε. Ολα τα μέσα ενημέρωσης έγραφαν «Messinia» διαφημίζοντας όλη τη Μεσσηνία αλλά και όλη την Ελλάδα.

Μεγάλη οπαδός της χώρας μας και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Η διάσημη ηθοποιός και ιέρεια του στυλ επέλεξε να κάνει διακοπές στην Κεφαλονιά και κατά το πέρας των διακοπών της δήλωσε πως η Ελλάδα είναι η αγαπημένη της χώρα στον κόσμο.

KATE MOSS

Ένας από τους πιο γνωστούς και κοσμοπολίτκους προορισμούς για τους τουρίστες και τους λάτρεις του καλού και ποιοτικού lifestyle είναι η Μύκονος. Κάθε χρόνο δεν είναι λίγοι οι celebrities που κάνουν έστω ένα πέρασμα από το νησί. Πριν μερικές ημέρες η Emily Ratajkowski, η Gigi Hadid και η Kate Moss βρέθηκαν μαζί στο νησί των Ανέμων και αναστάτωσαν παραθεριστές και ντόπιους με τις σέξι εμφανίσεις τους.

EMILY RATAJKOWSKI GIGI HADID

Τη Μύκονο επέλεξαν φέτος, επίσης, η «χρυσή» κληρονόμος Πάρις Χίλτον, η βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο, Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, η οποία έκανε διακοπές με την οικογένειά της και διάσημος σχεδιαστής Giorgio Armani τον οποίο απαθανάτισαν οι παπαράτσι να περπατά στα Ματογιάννια.

PARIS HILTON

GIORGIO ARMANI