Οι νέοι τα θέλουν και τα κάνουν όλα στο σεξ


Οι νέοι δεν έχουν φραγμούς. Στο σεξ τα κάνουν όλα… ακόμη και από την ηλικία των 16 ετών.
Τα τελευταία 20 χρόνια, η νέα γενιά αρχίζει να καταρρίπτει τα ταμπού στο σεξ.

Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει, καθώς μια νέα δημοσίευση στο «Journal of Adolescent Health» επιχειρεί να… διεισδύσει στα σεξουαλικά ήθη και έθιμα των σημερινών νέων και εφήβων.

Η μελέτη αφορά περισσότερα από 45.000 ετερόφυλα άτομα ηλικίας 16-24 ετών και περιέχει τρεις έρευνες, που έχουν γίνει σε τρεις διαφορετικές δεκαετίες. Η πρώτη έρευνα αφορά άτομα που γεννήθηκαν το 1930, ενώ η πιο πρόσφατη αφορά άτομα γεννημένα τη δεκαετία του 1990.

Το κοινό στοιχείο των τριών ερευνών είναι πως όλοι οι ερωτηθέντες έδειξαν να προτιμούν τον κολπικό έρωτα. Ωστόσο, με το πέρασμα των ετών, οι νέοι φαίνεται να προτιμούν ολοένα περισσότερο τόσο το στοματικό όσο και το… πρωκτικό σεξ.

Στις δύο πρώτες έρευνες, η αύξηση των ατόμων που προτιμούσαν αυτά τα είδη σεξ παρατηρείται στις ηλικίες 19-24 ετών, ενώ στην τρίτη έρευνα η αύξηση αφορούσε άτομα ηλικίας 16-19 ετών. Ωστόσο, τα άτομα που συμμετείχαν στην έρευνα φαίνεται πως δεν αντικαθιστούν το κολπικό σεξ με το στοματικό και το πρωκτικό, αλλά το συνδυάζουν.

Οι ερευνητές αποκάλυψαν ότι οι έφηβες γυναίκες δέχθηκαν υπό πίεση να δοκιμάσουν το πρωκτικό σεξ, παρόλο που το έβρισκαν αρκετά επώδυνο.
Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι, από εκείνους που ισχυρίστηκαν ότι ήταν σεξουαλικά ενεργοί κατά το προηγούμενο έτος, μία στις πέντε γυναίκες και ένας στους τέσσερις άνδρες ηλικίας 16 έως 24 ετών πραγματοποίησαν κολπικό, στοματικό ή πρωκτικό σεξ από το 2010 έως το 2012.

Συνέχεια άρθρου εδώ



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!