Οι καλύτερες ιδέες για παιχνίδια ρόλων!


Τα παιχνίδια ρόλων δεν είναι καινούρια ιδέα. Από την άλλη, δεν είναι και ιδέα που ίσως να έχουμε αξιοποιήσει όσο της αξίζει. Και για αυτό κατηγορούμε κυρίως το γεγονός ότι συνήθως θα ακούσουμε να μιλάνε για αυτά ως απελπισμένο τρόπο να σώσεις μια σεξουαλική ζωή που αργοπεθαίνει.

Εμείς, λοιπόν, λέμε όχι σ’ αυτό, και αποφασίζουμε να δοκιμάσουμε σήμερα κιόλας κάποιο από τα παρακάτω σενάρια. Επειδή μερικές φορές, θέλεις το σεξ σου να έχει και υποκριτική μέσα. Εννοούμε στην πράξη και στο τι συμβαίνει. Όχι στον οργασμό.

Σημείωση: Το γεγονός ότι έχουμε βάλει έμφυλες καταλήξεις στους ρόλους δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Πόσο μάλλον, η συγγραφική ομάδα του in2life ενθαρρύνει τις genderbent καταστάσεις.

Δάσκαλος-μαθήτρια
Αρκεί να μην χρειαστεί όντως να κάνετε μάθημα. Η αφοσίωση στον ρόλο έχει και κάποια όρια. Εκμεταλλευτείτε κάθε ενδυματολογικό φετίχ που σας έχουν αφήσει όλες οι ταινίες με ιδιωτικά σχολεία, και επίσης προτείνουμε την χρήση χάρακα. Για προφανείς λόγους.

Υδραυλικός
Και μόνο που είναι τόσο κλασικό πορνό σενάριο, δεν έπρεπε να λείπει. Μπόνους πόντοι ρεαλισμού αν έχετε αληθινά εργαλεία, και επίσης αν δείξετε χαράδρα όταν σκύψετε.

Άγνωστοι
Ξεκινήστε κάπου έξω. Φλερτάρετε. Ή πείτε πως κανονίσατε ανώνυμο ραντεβού από κάποιο dating app, παράνομα από τα ταίρια σας. Το να κάνετε σεξ σαν άγνωστοι είναι πάρα πολύ σέξι, και κάθε πιθανή τροπή που μπορεί να πάρει το σενάριο θα είναι γεμάτη απολαύσεις.

Αστυνομία
Σας έπιασαν να ληστεύετε; Σας έπιασαν να τρέχετε με το αυτοκίνητο; Είστε ένα κάθαρμα εγκληματίας που σαπίζει στην φυλακή και ο δεσμοφύλακας του κάνει καψόνια; Ιδανικό για πιο s&m καταστάσεις. Και για να φωνάξετε ACAB την ώρα του οργασμού.

Γιατρός-νοσοκόμα
Κλισέ; Ναι. Hot; Πάρα πολύ.

Αφεντικό-γραμματέας
Τακτοποίησες τα έγγραφα; Έστειλες τα mail; Έφερες τον καφέ μου; Αυτός ο καφές έχει δύο κουταλιές ζάχαρη. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι ζήτησα μία και κοφτή, και τώρα πρέπει να πέσεις στα τέσσερα, επειδή πρέπει να σε τιμωρήσω.

Πηγή: in2life.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!